Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου

Σπιτικό φαγητό στο σχολείο με αεροστεγή παιδικά θερμός φαγητού

spitiko-fagito-sto-scholio-me-aerostegi-pedika-thermos-fagitouΣπιτικό φαγητό στο σχολείο με αεροστεγή παιδικά θερμός φαγητού 

Η ώρα για το σχολείο έφτασε και τα παιδιά σας αδημονούν να γυρίσουν στις παρέες και στις δραστηριότητές τους. Όσο και να γκρινιάζουν κάποιες φορές για το σχολείο ξέρουμε πολύ καλά πως μια χαρά τους αρέσει.

Εκεί θα συναντηθούν με τους φίλους τους και θα γράψουν υπέροχες εμπειρίες αντίστοιχες με αυτές που έχουμε κι εμείς ως αγαπημένο ενθύμιο από τα σχολικά μας χρόνια που όπως πολύ σωστά είπε η Βίσση “Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα…”.

Το μόνο άγχος, λοιπόν, που δικαιολογούμαστε να έχουμε εμείς οι γονείς είναι αυτό της διατροφής. Αυτό που επιθυμούμε είναι τα αγαπημένα μας παιδάκια να μπορούνε να τρέφονται σωστά και σίγουρα αυτό που δεν θέλουμε καθόλου είναι να καταναλώνουν συνεχώς το έτοιμο φαγητό που υπάρχει στα κυλικεία και που μόνο καλό δεν είναι για την υγεία τους.

Σπιτικό φαγητό στο σχολείο με παιδικά θερμός

Θυμόσαστε κάποτε που μας κυνηγούσαν οι μανάδες μας με ένα τάπερ για το σχολείο, το ταξίδι, τη βόλτα και εμείς στήναμε άπειρους καυγάδες μαζί της γιατί δεν θέλαμε να φανούμε αδύναμοι στα μάτι των άλλων παιδιών.

Ε λοιπόν προσωπικά όχι μόνο έχω καταλήξει ότι τα τάπερ και τα θερμός είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού αλλά ο ίδιος αδημονώ για ένα τάπερ με μαμαδίστικο φαγητό.

Τώρα μετά από τόσα χρόνια καταλαβαίνω πλέον πως όταν η μαμά μου με κυνηγούσε με το ταπερ φαγητού ο στόχος της δεν ήταν να με μειώσει μπροστά στους φίλους μου αλλά να φροντίσει τη διατροφή μου και να με προστατεύσει.

Αεροστεγή παιδικά θερμός φαγητού για μεγαλύτερη ασφάλεια

Για να μεταφέρετε με ασφάλεια το φαγητό του παιδιού σας στο σχολείο τότε θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε προμηθευτεί με τα κατάλληλα μέσα που θα διευκολύνουν το έργο σας. Η καλύτερη λύση είναι τα αεροστεγή παιδικά θερμός φαγητού.

Φροντίστε να επιλέξετε τα BPA FREE θερμός φαγητού που είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η νέα τεχνολογία στα τάπερ καθώς είναι απαλλαγμένα από όλες εκείνες τις βλαβερές για τον οργανισμό βιοχημικές ουσίες με τις οποίες είναι ποτισμένα τα παλαιότερου τύπου σκεύη.

Δείτε περισσότερα θερμός φαγητού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *