Παρασκευή, 31 Μαρτίου

Διατηρήστε τα δόντια σας λευκά και το χαμόγελό σας λαμπερό

diatiriste-ta-dontia-sas-lefka-ke-to-chamogelo-sas-labero-leykansi-dontion

Διατηρήστε τα δόντια σας λευκά και το χαμόγελό σας λαμπερό

Ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο είναι αυτό που όλοι επιθυμούμε να έχουμε γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην εικόνα που σχηματίζει κάποιος που μας γνωρίζει για εμάς, για την εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα μας.

Το ωραίο και περιποιημένο χαμόγελο είναι ένας λόγος να ερωτευτείς κάποιον ακόμη και από την πρώτη ματιά.

Αν λοιπόν κι εσύ ανήκεις στη μερίδα αυτή των ανθρώπων που νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους εξαιτίας του χαμόγελου τους τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο και να εφαρμόσεις τις συμβουλές των ειδικών στην καθημερινή σου ζωή.

Κλείσε ραντεβού με τον οδοντίατρο

Αν είσαι ο τύπος του ανθρώπου που αποφεύγει τον οδοντίατρο και το οδοντιατρείο όπως ο διάβολος το λιβάνι τότε μάλλον ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις τις φοβίες σου και να κλείσεις ένα ραντεβού.

Δεν είσαι μικρό παιδί για να καταλάβεις πως η σωστή παρακολούθηση είναι αυτό που χρειάζεται κανείς έτσι ώστε να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις. Ο ειδικός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένας οδοντίατρος.

Ο οδοντίατρος θα εξετάσει καλά την περίπτωσή σου και θα σου πει ποιο είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις έτσι ώστε να αποκτήσεις ένα χαμόγελο που όλοι θα λατρεύουν.

Βούρτσιζε τη γλώσσα και τα ούλα σου

Προφανώς και είναι πολύ σημαντικό να βουρτσίζεις τα δόντια σου αλλά είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζεις να βουρτσίζεις αντίστοιχα ολόκληρη τη στοματική σου κοιλότητα.

Η γλώσσα όπως και τα ούλα είναι σημεία που επίσης μαζεύουν βακτήρια αλλά και μικρόβια και αν θέλεις να διατηρήσεις την υγιεινή του στόματός σου τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην αμελείς τον καθαρισμό τους.

Περιόρισε τη χρήση οδοντογλυφίδων

Οι οδοντογλυφίδες μπορούν κάποιες φορές να μας απαλλάξουν από μία δυσάρεστη κατάσταση απομακρύνοντας τα υπολείμματα των τροφών που βρίσκονται ανάμεσα στα δόντια, ωστόσο η υπερβολική χρήση τους ενδέχεται να τραυματίσει τα ούλα.

Για τον λόγο αυτό οι οδοντίατροι προτείνουν τη χρήση του οδοντικού νήματος έναντι της οδοντογλυφίδας.

Επέλεξε να κάνεις λεύκανση δοντιών

Αν δεν μπορείς να περιμένεις να εφαρμόσεις τις παραπάνω συμβουλές και χρειάζεσαι άμεσα αποτελέσματα τότε ο πιο αποδοτικός τρόπος είναι να επιλέξεις να κάνεις λεύκανση δοντιών σε ένα αξιόπιστο οδοντιατρικό κέντρο που αναλαμβάνει και περιπτώσεις κοσμητικής οδοντιατρικής.

Δείτε περισσότερα για την υγεία των δοντιών σας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *