Σπυράκια στο πρόσωπο? Πως να τα εξαφανίσεις σε ένα βράδυ!

Σπυράκια στο πρόσωπο? Πως να τα εξαφανίσεις σε ένα βράδυ!Σπυράκια στο πρόσωπο? Πως να τα εξαφανίσεις σε ένα βράδυ!

Πόσες φορές, ενώ είχατε κάποιο σημαντικό ραντεβού την επόμενη μέρα, δε νιώσατε να ”ξεπετάγεται” στο πρόσωπό σας ένα σπυράκι από αυτά που δύσκολα καλύπτονται ακόμα και με το μακιγιάζ? Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε αν υπάρχει ένας μαγικός τρόπος για να το εξαφανίσετε μέσα σε μια νύχτα? Και όμως υπάρχει!
Το Beauty Magazine έψαξε και βρήκε για σένα τους 5 πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καταπολεμήσετε τους…απρόσκλητους επισκέπτες!

Οδοντόκρεμα

toothpaste on toothbrush

Η χρήση οδοντόκρεμας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αντιμετώπισης για τα σπυράκια! Είναι επίσης ένα προϊόν, το οποίο υπάρχει στο ντουλάπι κάθε σπιτιού και επομένως είναι εύκολη και γρήγορη λύση με ελάχιστο κόστος. Άπλωσε την οδοντόκρεμα στην επηρεασμένη περιοχή του δέρματος και αφήστε τη να δράσει ιδανικά για πάνω από μισή ώρα. Επαναλάβετε τακτικά μέσα στη μέρα και το βράδυ αφήστε την απλωμένη επάνω στο σπυράκι καθ’όλη τη διάρκεια του ύπνου σας.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρα εδώ

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ


Barbara Liosi

Το beauty-secrets.gr είναι ένα beauty blog με μυστικά ομορφιάς για τη μόδα και το μακιγιάζ.Όμορφα μυστικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.