Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

σχεδια νυχιων με ριγες και πουα!

σχεδια νυχιων με ριγες

Διακεκομμένες ρίγες  σχέδια που είναι απλό να επιτευχθούν με το κατάλληλο εργαλείο νυχιών, και η ευελιξία τους, τους γίνετε μια δημοφιλής επιλογή για επαγγελματίες και τεχνικούς νυχιών.Τα σχεδια νυχιων με ριγες και πουα  είτε τοποθετούνται τυχαία ή με ένα δομημένο τρόπο,με μεγάλες ή μικρές ρίγες, μονόχρωμα ή πολύχρωμα, μερικές τελείες ή μεγάλα πουα μπορούν να μετατρέψουν αμέσως ένα απλό μανικιούρ.

Τα κυκλικά σχήματα είναι δύσκολο να φτιαχτούν με ένα απλό πινελάκι νυχιών, λόγω του πλάτους του,αλλά ένα καλό εργαλείο για τέτοια σχεδια νυχιων είναι οι ιδικές ταινίες.Τα σχεδια νυχιων με ριγες και πουα μπορεί να είναι μονόχρωμα ή ακόμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο αποτέλεσμα. Αν θέλετε ένα πιο τυχαίο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε stripers ή το βερνίκι με λεπτό βούρτσακι για να δημιουργήσετε ρίγες διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων.
Τα σχεδια νυχιων με ριγες απαιτούν πολύ σταθερό χέρι και αρκετή ηρεμία.Αλλά από τη στιγμή που μάθετε την τεχνική θα είσαστε σε θέση να δημιουργήσετε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων.

Stripers ή λεπτές τελίτσες  βουτηγμένες σε βερνίκια νυχιών και slicked με ένα ή περισσότερα ζωγραφισμένα νύχια είναι μια όμορφη ιδέα για αποτελεσματικά σχεδια νυχιων με ριγες και πουα για μια ξεχωριστεί εμφάνιση. Μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα πιο προηγμένο σχεδιασμό νυχιών σε ποικίλα πάχη και χρώματα, και να πειραματίζεστε με την κατεύθυνση των γραμμών που θα δώσει μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στα νύχια σας.
Συνδυάστε πουα με ρίγες σε διάφορα στυλ και αποχρώσεις σε κάθε νύχι ξεχωριστά!

 

nyxia1

1-Πάνω από μονόχρωμη βάση  λευκή ή μαύρη,δημιουργείστε πουα και ρίγες σε   διαφορετικά μεγέθη.

nyxia2

2-Στο παρακάτω σχέδιο το φούξια και το μωβ κυριαρχούν.Τα μαύρα περιγράμματα δίνουν ένα ξεχωριστό στιλ στα νύχια.

nyxia3

3-Λευκή βάση με μια ποικιλία από ρίγες, πουα και στο ένα νύχι ένα υπέροχο μισοφέγγαρο.

nyxia4

4-Και τέλος το μπλε πορφυρό  χρώμα για βάση δίνει ένα τελείως διαφορετικό στυλ στις ρίγες και τα πουα.

Συμβουλή

Βεβαιωθείτε ότι τα πουα και ρίγες έχουν στεγνώσει καλά πριν προσθέσετε το τελευταίο στρώμα από το διάφανο βερνίκι νυχιών.

Καλή επιτυχία!!!

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *