Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Συσφιξη, αναπλαση και ανανεωση του δερματος, με τη δυναμη της μεσοθεραπειας

Το κλειδί για τη γενική αίσθηση ευημερίας μας είναι η υγεία και η εμφάνιση του δέρματός μας. Και το κλειδί για αυτό είναι μια ουσία αποκαλούμενη υαλουρονικό οξύ. Αυτό υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος κρατώντας το δέρμα μας σταθερό, εύπλαστο και υγιές. Εντούτοις,  δεδομένου ότι γερνάμε τα δερματικά μας κύτταρα χάνουν την ικανότητά τους να παράγουν αυτήν την πολύ σημαντική ουσία. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτού είναι το δέρμα μας να γίνεται ξηρότερο,  λεπτότερο  και με μειωμένο όγκο. Δέρμα που μπορεί τόσο εύκολα «φανερώσει» την ηλικία μας.

 

Το MesoVital είναι ένα νέο προϊόν που στοχεύει στην ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Παρέχει  βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω και έτσι βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και  ελαστίνης,  διατηρώντας το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες Ο2 που απελευθερώνονται σε περιόδους stress, από το κάπνισμα , το ξενύχτι και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι ένα καθαρό, κρυσταλλικό gel, και όταν εισάγεται στο δέρμα – σε πολύ μικρές ποσότητες με μια λεπτή βελόνα – δημιουργεί μια φρέσκια, φυσική και πιο νεανική εμφάνιση.
Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για προετοιμασία, η θεραπεία με MesoVital χαρακτηριστικά διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά.

Σύσφιξη, ανάπλαση και  ανανέωση του δέρματος, με τη δύναμη της μεσοθεραπείας!

MesoVital & NEOTIS
                           

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το MesoVital στο πρόσωπο και στο λαιμό για να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση και τα σημάδια γήρανσης.
Τους τελευταίους μήνες έχει κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν μικρότερης συγκέντρωσης και λεπτότερων μορίων του προϊόντος MesoVital, το Restylane Vital Light, ειδικά σχεδιασμένο για τη χρήση στο λεπτό δέρμα στο πρόσωπο, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το  λαιμό.  Το Restylane Vital Light, χρησιμοποιείται, επίσης,  για να βελτιώσει την  γενικότερη εικόνα και σύσταση του δέρματος. Για πρώτη φορά, η εταιρεία συστήνει τη χρήση του προϊόντος αυτού ως προληπτική θεραπεία για το δέρμα που είναι αυτό ακόμα σε καλή κατάσταση – αυτό των νεώτερων ασθενών.
Μια αρχική εντατική θεραπεία με MesoVital® και Restylane Vital Light περιλαμβάνει 3 έως 4 συνεδρίες  κάθε 2-3 εβδομάδες. Επειδή το Meso Vital® απελευθερώνει το υαλουρονικό οξύ βαθμιαία για μια χρονική περίοδο, η θεραπεία συντήρησης γίνεται με μια μόνο συνεδρία κάθε 4-6 μήνες. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός πόσο συχνά μπορείτε να επαναλαμβάνετε την θεραπεία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επαναλάβετε την θεραπεία με Meso Vital® τόσο συχνά όσο την αισθάνεστε απαραίτητη.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *