Τα 13 κορυφαία tips για…ατίθασα μαλλιά!

Τα 13 κορυφαία tips για…ατίθασα μαλλιά!
Τα 13 κορυφαία tips για…ατίθασα μαλλιά!

Και ποια δεν έχει ξυπνήσει, έστω και μια φορά στη ζωή της, με μαλλιά που αρνούνται να χτενιστούν, στυλιζαριστούν και γενικά…να κάτσουν στη θέση τους?! Για κάποιες από εμάς, είναι μάλιστα ένα πολύ συχνό φαινόμενο! Άκρως εκνευριστικό και ικανό να σου χαλάσει τη διάθεση σε χρόνο μηδέν, το hairstyling είναι μια δύσκολη υπόθεση για τις περισσότερες γυναίκες! Για να μη χρειαστεί να τρέχεις, λοιπόν, τελευταία στιγμή ψάχνοντας τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να διορθώσεις τη…”ζούγκλα” στο κεφάλι σου, το Beauty Magazine βρήκε τη λύση! Παρακάτω θα δούμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις μια…κακή μέρα!

 

classy hairstyle

 

  • Αν έχεις ένα στρογγυλό πρόσωπο, χωρίς καθόλου γωνίες, δημιούργησε ένα πιο «μακρύ» αποτέλεσμα, κάνοντας τη χωρίστρα σου στο πλάι και όχι στο κέντρο. Για να ανανεώσεις εύκολα και γρήγορα τις μπούκλες σου χρησιμοποίησε ένα dry shampoo ή βρέξε με λίγο νερό τα δάχτυλά σου και πέρασε ελαφρά τα μαλλιά σου.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο εδώ

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑBarbara Liosi

Το beauty-secrets.gr είναι ένα beauty blog με μυστικά ομορφιάς για τη μόδα και το μακιγιάζ.Όμορφα μυστικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.