Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου

Tips-Για μακριές αισθησιακές βλεφαρίδες

Tips-Για μακριές αισθησιακές βλεφαρίδες
Μακριές, αισθησιακές βλεφαρίδες ποιος δεν τις θέλει; Πολλά χρόνια πριν οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν τη φλόγα του κεριού για να λιώσουν μια μαύρη κρέμα, το mascaro, που οι άνδρες τους το χρησιμοποιούσαν στο μουστάκι, και την άπλωναν στις βλεφαρίδες τους με μια μικρή χτένα. Ευτυχώς οι σύγχρονες μάσκαρες μας βοηθούν να επιτύχουμε ευκολότερα ένα δραματικό βλέμμα και, το κυριότερο, με περισσότερη ασφάλεια.Σήμερα θα μάθετε μερικά χρήσιμα tips-για να έχετε μακριές,και αισθησιακές βλεφαρίδες!


Tips-Για μακριές, αισθησιακές βλεφαρίδες:Tips-Γύρισμα και χρώμα

Γύρισμα και χρώμα

Για πολλές γυναίκες η μάσκαρα είναι το πιο απαραίτητο καλλυντικό. Αυτό δε μας προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος να τραβήξουμε την προσοχή στα μάτια μας και ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διορθώσουμε στα γρήγορα την εμφάνισή μας. Και αντίθετα με το κραγιόν ή την πούδρα, δε χρειάζεται διόρθωση στη διάρκεια της ημέρας. Αν και τόσο εύκολη στην εφαρμογή της, η μάσκαρα κάνει θαύματα στα μάτια Διατίθεται σε κανονικούς, ανθεκτικούς στο νερό και αδιάβροχους τύπους. Οι πιο ελαφρές συνθέσεις ξεμπλέκουν και τονίζουν τις βλεφαρίδες. Οι πυκνότερες τρέφουν τις βλεφαρίδες και προσθέτουν όγκο και μήκος. Υπάρχουν επίσης καταπληκτικές μάσκαρες που γυρίζουν τις βλεφαρίδες και προσθέτουν χρώμα με μια κίνηση. Αναζητήστε μια μάσκαρα που προσφέρει περιποίηση και είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη. “Όσον αφορά το χρώμα, το μαύρο και το σκούρο καφέ έχουν το πιο φυσικό αποτέλεσμα στις μελαχρινές γυναίκες. Οι κοκκινομάλλες και οι ξανθές μπορούν επίσης να δοκιμάσουν το καφέ ή το taupe. Ανεξάρτητα από το χρώμα που θα διαλέξετε η μάσκαρα κάνει τα μάτια σας να μοιάζουν μεγαλύτερα. Και μια δόση μάσκαρας ισοδυναμεί με μια ιδιαίτερα τολμηρή δήλωση.

Tips-Για μακριές, αισθησιακές βλεφαρίδες:Το γύρισμα

γύρισμα

Χρησιμοποιήστε πρώτα το ειδικό εργαλείο για να γυρίσετε τη βάση των βλεφαρίδων. Τοποθετήστε το ειδικό εργαλείο λίγο πιο έξω και επαναλάβετε. Έπειτα επαναλάβετε για τρίτη φορά ακόμη πιο έξω. Αυτή η τριπλή κίνηση δημιουργεί ομοιόμορφο γύρισμα και φυσική εμφάνιση. Ενώ γυρίζετε τις βλεφαρίδες, πιέστε σταθερά το εργαλείο και κρατήστε το για μερικά δευτερόλεπτα. Η χρήση του ειδικού εργαλείου είναι ένα βήμα που συχνά παραμελούμε, αλλά βοηθά στο να μειώσουμε την ποσότητα της μάσκαρας που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνοντας ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Και μόνο η χρήση του ειδικού εργαλείου χωρίς μάσκαρα αναδεικνύει το βλέμμα, αν επιθυμείτε μια χαμηλών τόνων εμφάνιση.

Tips-Για μακριές, αισθησιακές βλεφαρίδες:Το χρώμα

χρώμα

Το χρώμα τη βάση να απλώσετε τη μάσκαρα, αρχίστε από τη βάση των βλεφαρίδων. Δουλέψτε με τη βούρτσα ανάμεσα στις βλεφαρίδες, από τη βάση ως τις άκρες. Ενώ περνάτε το άνω βλέφαρο, γείρετε το κεφάλι προς τα πίσω και κοιτάξτε προς τα κάτω. Για το κάτω βλέφαρο, σκύψτε το κεφάλι προς τα εμπρός και κοιτάξτε προς τα πάνω. Για το κάτω βλέφαρο ένα ελαφρό στρώμα είναι αρκετό.

Tips-Για μακριές, αισθησιακές βλεφαρίδες:Η χτένα.

Τέλος χτενίστε τις βλεφαρίδες για να τις ξεχωρίσετε και να αφαιρέσετε τα υπολείμματα της μάσκαρας, ξεκινώντας από τη βάση και χτενίζοντας και τα δύο βλέφαρα. (Για πιο έντονο αποτέλεσμα, εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση μάσκαρας στο εξωτερικό άκρο της άνω βλεφαρίδας και χτενίστε ξανά) .

Tips-Για μακριές, αισθησιακές βλεφαρίδες:Μαγικά βουρτσάκια.

Μαγικά βουρτσάκια

Το σχήμα της βούρτσας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Μια κυρτή, καμπύλη βούρτσα βοηθά να γυρίσουμε τις βλεφαρίδες και να μεγαλώσουμε τα μάτια. Μια πυκνή βούρτσα καλύπτει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, αυξάνοντας τον όγκο (ιδανικό για αραιές βλεφαρίδες, που μοιάζουν έτσι πιο πυκνές). Μια μικρή αραιότερη βούρτσα δίνει πιο εύκολα σχήμα και μήκος – το καλύτερο για να τονίσετε τις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου.

Τύποι μάσκαρας

Τύποι μάσκαρας

Για μήκος.Τονίζει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, για να αυξήσετε το μήκος χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τεχνητές. Ιδανική για κοντές βλεφαρίδες.

Για όγκο. Προσθέτει πυκνότητα και όγκο. Ιδανική για αραιές βλεφαρίδες

Για γύρισμα.Χαρίζει όμορφες , γυριστές βλεφαρίδες χωρίς ειδικό εργαλείο.

Ανθεκτική στο νερό αδιάβροχη. Αν κάνετε σπορ (ή είστε πολύ συναισθηματική) η αδιάβροχη  μάσκαρα είναι κατάλληλη για εσάς. Δεν ξεβάφει όταν βρέχεται με λίγο νερό και διαρκεί πολύ.


Σχετικά άρθρα:

Tips:για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες!

Έξυπνο μακιγιάζ σε 5 λεπτά

Μακιγιάζ για ελκυστικά μάτια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *