Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου

Το κόκκινο κραγιόν: Μήπως νιώθεις ‘απροστάτευτη’ χωρίς αυτό;

[thb_image full_width=”true” animation=”animation top-to-bottom” alignment=”center” image=”22766″ img_size=”750Χ500″]

Το κόκκινο κραγιόν: Μήπως νιώθεις ‘απροστάτευτη’ χωρίς αυτό;

Τι είναι αυτό που κάνει μερικές γυναίκες να νιώθουν «απροστάτευτες» χωρίς το μακιγιάζ τους;

Το μακιγιάζ έχει πολύ θετική επίδραση στην αυτοπεποίθησή μας. Η εφαρμογή του, ειδικά σε δύσκολες στιγμές, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ότι προσφέρουμε στον εαυτό μας κάτι θετικό και ότι του οποίου έχουμε τον πλήρη έλεγχο μπορούμε να αποφασίσουμε πόσο πεσμένες θα δείχνουμε, πόσο φινετσάτες πόσο νεανικές ή σέξι θα μας βλέπουν οι άλλοι.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Σκούρο κραγιόν: Ταιριάζει σε όλες! Πως θα επιλέξεις τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου;

Όσο πιο λαμπερή είναι η εξωτερική μας εμφάνιση, τόσο πιο έτοιμες νιώθουμε για να δώσουμε τις καθημερινές μάχες της ζωής. Μ’ αυτόν τον τρόπο φερόμαστε στον εαυτό μας με σεβασμό και αναγνωρίζουμε ότι η φροντίδα του αποτελεί σημαντικό δείκτη για την ευεξία μας.

Το κόκκινο κραγιόν

Το τολμηρό μακιγιάζ απευθύνεται στη βιολογική επιθυμία μιας να μας θεωρούν οι γύρω μας ελκυστικές. Πόσο μας βοηθάει να πετύχουμε αυτόν τον στόχο;

Από βιολογικής άποψης, οι έρευνες δείχνουν ότι η συμμετρία στο πρόσωπο γίνεται αντιληπτή ως ιδανικό πρότυπο ομορφιάς. Έτσι, κατά βάθος, συχνά συνδέουμε την τελειότητα των συμμετρικών αντικειμένων ή προσώπων με την ομορφιά.

Πολλές φορές το μακιγιάζ σχεδιάζεται έτσι ώστε να ρίξει ένα πέπλο πάνω στις θεωρούμενες από μας ατέλειες στο πρόσωπο ή στο σώμα, να εξομαλύνει τα περιγράμματα, να δημιουργήσει σκιάσεις ή να δώσει ομοιογένεια στο πρόσωπο κι όλα αυτά στην προσπάθειά μας προσεγγίσουμε τη συμμετρία ως συνώνυμο της τελειότητας και, συνεπώς, της ομορφιάς.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Ζουμερά και εκφραστικά χείλη με 10 αποτελεσματικά κόλπα ομορφιάς!

Το κόκκινο κραγιόν

Είναι αλήθεια ότι το κόκκινα χείλη αντιπροσωπεύουν την υγεία και τη γονιμότητα;

Τα κόκκινα χείλη παραπέμπουν στη νεανικότητα και στα σαρκώδη, και υγρά χείλη των γυναικών που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία, σε σχέση με αυτά των πιο ώριμων. Τα χείλη των νεότερων, πιο γόνιμων γυναικών δεν εμφανίζουν ξηρότητα και σκασίματα ενώ δείχνουν κόκκινα, λόγω της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος. Τα κραγιόν μπορούν να μιμηθούν αυτό το look.

Είναι η εφαρμογή του κραγιόν ένας σημαντικός τρόπος προκειμένου να αλληλεπιδρούν οι γυναίκες με το σώμα τους;

Τα χείλη είναι βασική ερωτογενής ζώνη του σώματος και, ως εκ τούτου, όταν εφαρμόζουμε το κραγιόν
ζούμε ένα πολύ αισθησιακό μέρος του σώματός μας. Το κραγιόν μπορεί να απλωθεί και με το δάχτυλο, δίνοντας ακόμα βαθύτερη διάσταση στη σχέση που έχουμε με το σώμα μας.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Read my lips: Άλλαξε το look σου μόνο με ένα κραγιόν!

Το κόκκινο κραγιόν

Γιατί ορισμένες γυναίκες ο λόγος που φορούν κόκκινο κραγιόν είναι επειδή πιστεύουν ότι έτσι δείχνουν ελκυστικές ερωτικά;

Οι γυναίκες φορούν κόκκινο κραγιόν για διάφορους λόγους. Μερικές το φορούν μόνο για τον εαυτό τους για να νιώθουν οι ίδιες δυνατές και γεμάτες

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *