Τρίτη, 21 Μαΐου

Το ζώδιο του μήνα Καρκίνος

 

Το ζώδιο του μήνα Καρκίνος-1Το ζώδιο του μήνα Καρκίνος 22/6-22/7
Ο εξαρτώμενος κυκλοθυμικός
Ο καρκίνος είναι το πιο αντιφατικό ζώδιο. Είναι και ανεξάρτητος αλλά και φοβερά εξαρτημένος.Από τη μια,έχει φοβερή επιμονή,θέληση και ικανότητα ώστε να τα βγάλει πέρα μόνος του,αλλά από την άλλη,εξαρτάται πολύ από τους αγαπημένους του ανθρώπους και θέλει συνεχώς συναισθηματική επιβεβαίωση,ενθάρρυνση και επιβράβευση.Ενώ έχει όλες τις ικανότητες σαν άνθρωπος, εάν δεν λάβει την υποστήριξη που επιθυμεί, αδρανοποιείτε και μοιάζει ανίκανος να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε. Αν καταφέρει και ωριμάσει συναισθηματικά, τότε θα επιτύχει πολλά.


Καρκίνος είναι πιστός, φερέγγυος και πολύ περιποιητικός! Προστατεύει τους πάντες γύρω του και αγαπάει αιώνια! Πάντα καταφέρνει να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά, μέσα από την φροντίδα του προς αυτούς. Βέβαια αυτή η φροντίδα μετουσιώνεται σε εξάρτηση και προσκόλληση με αποτέλεσμα να γίνεται αφόρητα υπερπροστατευτικός και αποπνικτικός! Πάντως είναι ο άνθρωπος που θα ακουμπήσεις πάνω του, που στα δύσκολα είναι πάντα εκεί και ξέρει ότι μπορείς να τον, εμπιστευτείς.’Όταν ο Καρκίνος αποφασίσει να απεξαρτηθεί λίγο από τα αγαπημένα του άτομα και θυμηθεί πώς πρέπει να εργαστεί για να βγάλει και το ψωμάκι του, θα μεταμορφωθεί σε ένα πολύ δυναμικό άτομό που δεν τον σταματάει τίποτα.
Επιμονή και διαίσθηση είναι τα δύο ισχυρά όπλα που έχει κρυμμένα στο τσεπάκι του! Συνήθως γίνεται πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας και επενδυτής. Είναι πολύ φιλάργυρος παρεμπιπτόντως θέλει οικονομική ασφάλεια και άνεση περισσότερο από τον καθένα, όσο και αν δεν του φαίνεται! Αν καταφέρει και παραγκωνίσει τις συναισθηματικές του εξαρτήσεις και εστιάσει στην δουλειά του, πετυχαίνει πάντοτε! Γενικότερα η ιδιοσυγκρασία του καρκίνου είναι λίγο απρόβλεπτη. Θέλει να νιώθει πως τον χρειάζεσαι και,πως τον στηρίζεις.Αν δεν ικανοποιήσεις τα θέλω του γίνετε απίστευτα γκρινιάρης και κάνει μεγάλες εκρήξεις.
Κατά βάθος, ο Καρκίνος είναι μυστηριώδης άτομο που επιζητά συνεχώς ασφάλεια και άνεση. Βοηθάει και φροντίζει τους άλλους, αλλά πολλές φορές μαζί με γκρίνια. Η γυναίκα Καρκίνος είναι η καλύτερη μητέρα του ζωδιακού, άλλωστε το ζώδιο αυτό αντιπροσωπεύει την μητρότητα. Επίσης, είναι ένα άτομο που κολλάει στο παρελθόν, και προτιμάει να αναπολεί τις στιγμές που έχει περάσει παρά να ζει το τώρα. Πολλές φορές χρειάζεται ένα ταρακούνημα ώστε να επανέλθει στο σήμερα. Παράλληλα είναι και το ζώδιο στο οποίο ανήκουν τα περισσότερα μέντιουμ στον κόσμο. Αυτό λόγω της ευφυίας τους και της διαίσθησης τους. Μπορεί ένας Καρκίνος να καταλάβει και να διαβάσει εύκολα έναν άνθρωπο, και να τον ψυχολογήσει από χιλιόμετρα. Στον ερωτικό τομέα τώρα, ο Καρκίνος δεν θα δώσει εύκολα την καρδιά του και ας δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Επειδή είναι έντονα συναισθηματικά ανασφαλής, θα επιζητήσει τρομερή επιβεβαίωση από εσένα πρώτα. Είναι ζώδιο της οικογένειας και του σπιτιού. Αν εισπράξει πραγματική αγάπη και αφοσίωση, θα το γυρίσει πίσω εις τετραπλούν! Μόνο μην καταλάβει πως δεν έχει απέναντι του ένα αξιόπιστο άτομο. Γίνεται ανεξέλεγκτος. Αν ερωτευτεί πάντως, γαντζώνεται και επικεντρώνει όλο του το είναι πάνω στην σχέση του. Στα μάτια του έρωτα του, βλέπει ακόμα μια μητέρα που θέλει να τον φροντίσει. Είναι σεξουαλικός και πληθωρικός με συχνές τάσεις σαδομαζοχισμού. Αν τον πείσεις ότι και εσύ νιώθεις το ίδιο, ετοιμάσου από έναν καταιγισμό συναισθημάτων που δεν έχεις ξανασυναντήσει)
Πως θα σε ρίξει:Θα προτιμήσει ένα ήσυχο μέρα όπως το σπίτι του, με καλό μαγειρεμένο φαγητό από τα χέρια της μαμάκας του.Θα συζητάει για το παρελθόν του όλο το βράδυ και φυσικά θα σου αναλύσει ένα-ένα τα υλικά του φαγητού, που όπως είπαμε μαγείρεψε η μαμάκα. του!!! ελπίζουμε τουλάχιστον να την έχει στείλει για τσάι….

Πως να το ρίξεις: Φέρσου σαν να είσαι η μαμά του…

Χώρια δεν μπορούνε: Ταύρος-Αιγόκερως-Ιχθύς-Σκορπιός

Μαζί δεν κάνουνε: Κριός-Υδροχόος-Τοξότης-Δίδυμος

Σχετικά άρθρα:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ζώδια σήμερα


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *