Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου

15 προβλήματα ομορφιάς και οι λύσεις τους

15 προβλήματα ομορφιάς και οι λύσεις τους(1) 

Αντιμετωπίστε κοινά προβλήματα ομορφιάς χωρίς άγχος εύκολα και έξυπνα. Με τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές και  λύσεις, μπορείτε να λύσετε 15 προβλήματα ομορφιάς σε χρόνο ντε τε.

1♥Πρόβλημα με το κραγιόν που λιώνει

kragion-poy-lionei

Αν βγαίνετε έξω και το κραγιόν σας αρχίσει να λιώνει λόγω ζέστης, περάστε από πάνω λίγη ελαφριά πούδρα. ‘Έτσι, θα αποκτήσει λίγο πιο ξηρή υφή και Θα παραμείνει στη θέση του για μεγαλύτερο διάστημα. Επίσης, η ελαφριά πούδρα θα τους δώσει και ένα όμορφο ματ τελείωμα.

Δείτε ακόμα:Μυστικά μακιγιάζ με μία μπατονέτα

2♥Πρόβλημα με μουντζουρωμένο eyeliner

Problem-with-smudgy-eyeliner

Καθαρίστε την περιοχή κάτω από τα μάτια με μια μπατονέτα που έχετε βουτήξει σε γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών. Περάστε την στην προβληματική περιοχή για να φύγουν οι μουντζούρες και βάλτε ξανά πούδρα. Στο μέλλον, να θυμάστε να βάζετε λίγη ελαφριά πούδρα πάνω από το eyeliner για να αποφεύγετε τις μουντζούρες.

3♥Πρόβλημα σε εμφάνιση κηλίδων

Problem-with-freckles-looks-in-person(1)

Αρχίστε σβήνοντας την κηλίδα, περνώντας την με ένα απαλό στυπτικό. Βάλτε το concealer πάνω στην κηλίδα ή το στίγμα και καθαρίστε τις άκρες με μια καθαρή μπατονέτα. Σταθεροποιήστε απλώνοντας λίγη ελαφριά πούδρα.

4♥Πρόβλημα κόκκινο δέρμα με ενοχλητικές κοκκινίλες

Problem red skin with annoying redness(1)

Το κόκκινο χρώμα τον δέρματος μπορεί να σβήσει αν απλώσετε στο δέρμα σας μια πρασινωπή βάση. Βάλτε λίγη, μόνο στις περιοχές που πραγματικά χρειάζεται. Η πράσινη χρωστική στην κρέμα εξουδετερώνει το κόκκινο του δέρματος σας. Ωστόσο, για να μη μοιάζετε σαν φάντασμα, πρέπει να απλώσετε μια ελαφριά στρώση από τη συνήθη σας βάση πάνω από την πρασινωπή και να την σταθεροποιήσετε με λίγη ελαφριά πούδρα. Το τέχνασμα αυτό είναι καλό και για την κάλυψη των περιστασιακών στιγμάτων ή κηλίδων.

5♥Πρόβλημα με σκασμένα χείλη

Problem with chapped lips(1)

Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα, δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε ένα λείο τελείωμα στο κραγιόν σας,. Περάστε τα χείλη σας με βαζελίνη και αφήστε την για 10 λεπτά ώστε να μαλακώσει τα σκασμένα χείλη. Μετά καλύψτε τον αντίχειρά σας με ένα νωπό πανάκι από φανέλα και κάντε μασάζ, στα χείλη σας. “Έτσι, θα απομακρύνετε τη βαζελίνη καθώς και τα κομμάτια νεκρού δέρματος από τα χείλη σας.

6♥Πρόβλημα με κραγιόν που τρέχει

Problem with lipstick running(1)-

Χρησιμοποιήστε μολύβι για τα χείλη για να μην τρέχει το κραγιόν σας. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών και βάλτε το κραγιόν σας με πινέλο. Επιλέξτε ένα ματ κραγιόν σχετικά ξηρής υφής, αφού δεν τρέχει τόσο εύκολα. Επίσης, απλώστε λίγη πούδρα πάνω και γύρω) από τα χείλη.

7♥Πρόβλημα με μουτζουρωμένη μάσκαρα

Problem with smudged mascara(1)

Αν η μάσκαρα μοιάζει να τρέχει στο δέρμα σας, δημιουργώντας “μαυρισμένα μάτια”, βεβαιωθείτε πρώτα ότι χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα. Προσπαθήστε να κρατάτε ένα πανάκι κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες την ώρα που βάζετε τη μάσκαρα, για να μην ακουμπήσει στο δέρμα σας. Μπορείτε επίσης„ να βουτήξετε μία μπατονέτα σε γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών και να αφαιρέσετε γρήγορα τα στίγματα προτού στεγνώσει η μάσκαρα στο δέρμα σας. Για να αφαιρέσετε την πλεονάζουσα μάσκαρα, βάλτε ένα πανάκι ανάμεσα στις, πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες σας και ανοιγοκλείστε,τα μάτια σας δυο τρεις φορές.

8♥Πρόβλημα με κόκκινα μάτια

Problem-with-red-eyes-

Τα κόκκινα μάτια οφείλονται στη διόγκωση των αιμοφόρων αγγείων στην επιφάνεια τον ματιού, που προκαλείται από έλλειψη ύπνου, μακρόχρονη παραμονή μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ατμόσφαιρα με πολύ καπνό ή από μόλυνση. Αν το πρόβλημα επιμένει, συμβουλευθείτε το γιατρό σας, ή ζητήστε από τον οπτικό σας να σας εξετάσει για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Περιστασιακά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κολλύριο για να αποκαταστήσετε τη δροσερή λάμψη των ματιών σας.

9♥Πρόβλημα με γραμμές και ίχνη της βάσης makeup

Problem with lines and traces of makeup from the base(1)-

Αν βρίσκετε εμφανείς γραμμές στη βάση σας στα σημεία τον σαγονιού, των σιαγόνων ή του περιγράμματος’ των μαλλιών, δουλέψετε τις καλά με ένα νωπό σφουγγαράκι καλλυντικών. Κάντε, το σε φυσικό φως ημέρας για να ελέγξετε το τελείωμα. Μετά απλώστε την πούδρα σας, όπως συνήθως.

 

10♥Πρόβλημα με νύχια που μοιάζουν άρρωστα

Problem with nails that look sick(1)

Μερικές φορές, όσο δυνατά κι αν είναι τα νύχια σας, η συνολική τους εμφάνιση μπορεί να χαλάει από τις κιτρινισμένες άκρες. Μπορείτε αμέσως να τα βελτιώσετε, περνώντας ένα λευκό μολύβι για μανικιούρ κάτω από την ελεύθερη άκρη τον νυχιού για να φαίνονται καθαρότερα. Συνδυάστε μια στρώση διαφανούς βερνικιού για μια δροσερή, φυσική εικόνα των νυχιών σας.

11♥Πρόβλημα με κίτρινα δόντια

Problem with yellow teeth(1)-

Πρώτα απ’ όλα επισκεφθείτε τον οδοντίατρο για τους τακτικούς ελέγχους και τον εκτενή καθαρισμό. Πάρτε κουράγιο, τα κίτρινα δόντια είναι συνήθως σκληρότερα από τα κατάλευκα! Για να φαίνονται πιο λευκά, αποφύγετε τα κοραλί ή σε καφετιές αποχρώσεις κραγιόν. Τα διάφανα ροζ ή τα κόκκινα θα κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά.

12♥Πρόβλημα με κρεμασμένα μάτια

Problem with hanging eyes(1)

Για να κάνετε τα κρεμασμένα μάτια να φαίνονται ανεβασμένα, περάστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών σε ολόκληρο το βλέφαρο. Μετά απλώστε λίγη σκιά ματιών με μια καθαρή μπατονέτα κάτω από τα μάτια σας, τραβώντας την λίγο προς τα επάνω. Βάλτε πρόσθετες στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες ακριβώς πάνω από την ίριδα τον ματιού για να προσελκύσετε την προσοχή στο κέντρο τον ματιού σας.

Δείτε ακόμα:Κάντε τα μάτια σας να δείχνουν νεότερα

13♥Πρόβλημα με ατίθασα φρύδια

Problem with unruly eyebrows(1)

Τακτοποιήστε τα, βγάζοντας τα συχνά με το τσιμπιδάκι. Η ιδανική στιγμή είναι μετά το μπάνιο, όταν οι πόροι σας έχουν ανοίξει από τη θερμότητα. Επίσης, καλή στιγμή είναι και προτού κοιμηθείτε, αφού δε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του κοκκινισμένου δέρματος! Χτενίστε γρήγορα τα φρύδια στη θέση τους για να δείτε το φυσικό τους σχήμα. Μετά βγάλτε τις τριχούλες μία-μία με τη φορά που φυτρώνουν. Αφαιρέστε πρώτα αυτές ανάμεσα στα φρύδια και μετά τις διάσπαρτες στην άκρη του φρυδιού. Γενικά, μην αφαιρείτε αυτές πάνω από το φρύδι.

Δείτε ακόμα:3 μυστικά για καλοσχηματισμένα φρύδια!

14♥Πρόβλημα με υπερβολικό ρουζ

Problem with excess blush(1)-

Αν ξεχάσατε το χρυσό κανόνα για τη σταδιακή εφαρμογή του ρουζ, μπορεί να χρειαστεί να σβήσετε μια υπερβολική εφαρμογή χρώματος. Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι να απλώσετε με το πινέλο λίγη ελαφριά πούδρα πάνω από την προβληματική περιοχή μέχρι να φτάσετε στην απόχρωση του ρουζ που θέλετε.

15♥Πρόβλημα με πολύ βγαλμένα φρύδια

Problem with very plucked eyebrows(1)

Επιλέξτε μια φυσική καφετιά σκιά ματιών. Βάλτε λίγη ομοιόμορφα με ένα πινέλο για τα φρύδια με λεπτές τρίχες με μικρές δυνατές πινελιές κατά μήκος του φρυδιού. Επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν είναι συχνά απείθαρχες, μπορείτε να βάλετε μια ελαφριά στρώση διάφανης μάσκαρα για να τις κρατήσετε στη θέση τους. Προσπαθήστε να αγνοήσετε τις περιστασιακές μόδες για πολύ βγαλμένα φρύδια. Οι μόδες δεν κρατάνε πολύ, αλλά τα φρύδια μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να ξαναβγούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *