Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

6 tips για να επιλέξεις το ιδανικό αθλητικό σουτιέν

6 tips για να επιλέξεις το ιδανικό αθλητικό σουτιέν

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε πιέζει το αθλητικό σου σουτιέν ή να μην νιώθεις σταθερό το στήθος σου την ώρα της προπόνησης. Οι ειδικοί αναφέρουν πως όταν μια γυναίκα τρέχει το στήθος της κινείται κατά 4 εκατοστά προς κάθε κατεύθυνση. Αν επιλέξεις το σωστό σουτιέν αυτή η κίνηση μπορεί να μειωθεί μέχρι και 53-59%.

1. Επίλεξε το σωστό μέγεθος! Σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί μόνο το 20% των γυναικών επιλέγουν το σωστό νούμερο στο αθλητικό τους σουτιέν. Αν δεν γνωρίζεις ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για εσένα ρώτησε κάποια πωλήτρια.
2. Tα αθλητικά σουτιέν με επιπλέον υποστήριξη (διπλό σουτιέν) είναι ιδανικά για γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο στήθος.

3. Για μεγαλύτερη στήριξη προτίμησε τα αθλητικά σουτιέν που κουμπώνουν χιαστί στην πλάτη. Για μεγαλύτερο στήθος διάλεξε σουτιέν με ρυθμιζόμενες τιράντες.

4. Αφού επιλέξεις το σωστό μέγεθος φρόντισε να πλένεις σωστά τα σουτιέν σου ώστε να μην χαλαρώσουν στο πλύσιμο. Πλύνε τα σε κρύο νερό με ήπιο απορρυπαντικό και απέφυγε τα μαλακτικά και το χλώριο.

5. Άπλωσέ τα πάνω στην απλώστρα οριζόντια και όχι κατακόρυφα. Μην χρησιμοποιείς στεγνωτήριο για τα αθλητικά σου σουτιέν γιατί οι μεγάλες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε αυτό θα τα χαλάσουν.

6. Οι ειδικοί τονίζουν πως για ένα σουτιέν που χρησιμοποιείται τακτικά ο μέσος όρος ζωής του είναι 9-15 μήνες και στη συνέχεια πρέπει να αντικαθίσταται.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *