Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου

Άγριες μέλισσες: ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ!

Άγριες μέλισσες: ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ!

Άγριες μέλισσες: ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ!

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ! Τα ένοχα μυστικά που έκρυβαν ο ένας για τον άλλον ήταν η αφορμή για να φτάσει στο τέλος του o γάμος του Δούκα και της Μυρσίνης! Και επίσημα πλέον ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου ζητάει διαζύγιο από τη γυναίκα του και μάλιστα τη διώχνει και από το σπίτι! Στο TV24 βρήκαμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.
Όπως όλοι ξέρετε, όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό του Θωμά Κυπραίου στο Διαφάνι. Με τον οποίο η Μυρσίνη σύναψε παράνομο δεσμό, μέχρι που εκείνος ερωτεύθηκε την Ελένη! Πριν από αυτό όμως είχε ήδη προηγηθεί ο φόνος του Γιώργη Σταμίρη από τον Σέργιο Σεβαστό. Ένα μυστικό που μόνο δύο άτομα γνώριζαν!

Ο Δούκας και η Μυρσίνη είχαν πολλά μυστικά κρατημένα τόσα χρόνια ο ένας από τον άλλον μέχρι που όλα βγήκαν στο φως. Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους άρχισε! Όταν η Μυρσίνη έμαθε από τον Δούκα ότι ο Σέργιος ήταν εκείνος που σκότωσε τον Γιώργη. Εξοργίστηκε μαζί του και τον θεώρησε δολοφόνο του παιδιού τους, πιστεύοντας πως η Ελένη έμαθε την αλήθεια και γι’ αυτό σκότωσε τον γιο τους.

Για να τον εκδικηθεί και να τον κάνει να πονέσει, του παραδέχθηκε αυτό που για έξι χρόνια «έτρωγε» τα σωθικά του Δούκα: ότι πλάγιασε με τον θωμά Κυπραίο! Το τέλος είναι πια γεγονός, ενώ το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι παίζει θέατρο πλέον μπροστά σε όλους πως δήθεν είναι ενωμένο. Αλλά στην πραγματικότητα κανείς από τους δύο δεν ρίχνει τον εγωισμό του.

Μάλιστα οι τεταμένες σχέσεις τους φτάνουν σε τέτοιο σημείο που η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας έχει δώσει εντολή να ετοιμάσουν τα χαρτιά του διαζυγίου.

Το τέλος του o γάμος του Δούκα και της Μυρσίνης

‘Το είπες και το έκανες; Τι νομίζεις ότι έτσι εύκολα θα γλυτώσεις από εμένα; Δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ διαζύγιο, Δούκα, και βάλτο καλά αυτό στο μυαλό σου»,

ενώ εκείνοs τηs απαντάει: «θα υπογράψεις το διαζύγιο και θα τα μαζέψεις να φύγεις από αυτό το σπίτι! Να πας να μείνειs στη Λάρισα, άλλωστε ποτέ δεν σου άρεσε το Διαφάνι».

Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι χωρίs μάχη. Την επόμενη μέρα στο οικογενειακό τραπέζι για το πρωινό, η ανακοίνωση του διαζυγίου πέφτει σαν βόμβα σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

«Τι εννοείτε χωρίζετε; Πώς προέκυψε αυτό;», ρωτάει ο Νικηφόρος, ενώ ο Κωνσταντής απορεί: «Για ποιο λόγο; Τι συμβαίνει; Μιλήστε μας, δώστε μας εξηγήσεις».

Η Μυρσίνη συγκλονίζεται και φεύγει από το τραπέζι λέγοντας στα παιδιά της: «Ρωτήστε τον πατέρα σαs». «Δούκα, τι είναι αυτά τα πράγματα; Καταλαβαίνω, υπάρχουν προβλήματα, αλλά εσείς πάντα ήσασταν ένα, τι συνέβη τώρα; Σας παρακαλώ σκεφτείτε το πάλι, δεν παίρνονται έτσι αυτές οι αποφάσεις», του λέει η Ανέτ, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος!

Πηγή: TV24

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *