Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Αισθανθείτε ασφαλείς με πόρτες ασφαλείας

Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη να νιώθετε ασφάλεια μέσα στην οικία σας έχει γίνει επιτακτική. Εάν έχετε στο μυαλό σας να κάνετε ανακαίνιση στο χώρο σας αλλά και να φροντίσετε για την ασφάλειά του παραπάνω η τοποθέτηση μίας πόρτας ασφαλείας είναι απαραίτητη. Ιδιαίτερα, για όλες εσάς τις κυρίες που έχετε το αίσθημα φόβου όταν μένετε μόνες στο  σπίτι είναι η ιδανική λύση για να προστατευτείτε.

Αν κάποιοι από εσάς έχετε έρθει αντιμέτωποι με το θέαμα μιας παραβιασμένης πόρτας και είδατε ότι κάποιοι κατάφεραν να εισβάλουν στον σπίτι σας  σίγουρα θα ξέρετε πόσο άσχημο είναι το συναίσθημα αυτό. Αξίζει να αναφερθεί πως μόνο το Α΄ εξάμηνο του 2016 διαπράχθηκαν σε όλη την Επικράτεια 11.643 διαρρήξεις σε σπίτια. Κατά την επιλογή μίας θωρακισμένης πόρτας έχετε αρκετές επιλογές γι αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η κατάλληλη πόρτα ασφαλείας για εσάς

Τα τελευταία χρόνια, ό,τι αφορά τα συστήματα και τα μέτρα ασφαλείας έχουν εξελιχθεί πολύ αφού οι ανάγκες για ασφάλεια μονίμως αυξάνονται. Πριν αγοράσετε μία θωρακισμένη πόρτα θα πρέπει να κάνετε μία ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς. Επιβάλλεται να να συγκρίνετε τιμές και ποιότητες που σας προτείνουν για να καταλήξετε σε αυτή την πόρτα που ικανοποιεί όλες σας τις απαιτήσεις.

Ωστόσο, δεν σημαίνει πως πρέπει να επιλέξετε και την πιο οικονομική πόρτα αφού η ποιότητα της πόρτας εξαρτάται από το πάχος της λαμαρίνας και της κάσας, τα δοκάρια που είναι τοποθετημένα στο εσωτερικό και πως αυτά είναι συγκολλημένα, καθώς και η ανάλογο μηχανισμό ασφαλείας.

 

Σίγουρα, θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι πόρτες ασφαλείας έχουν αξιολογήσεις βαθμού ασφαλείας οι οποίοι πιστοποιούνται από επίσημους και διεθνείς φορείς ενώ κατατάσσονται σε κλάσεις ( class 1-5).  Η αξιολόγηση αυτή αναγράφεται σε ετικέτα πάνω στην πόρτα και υποδηλώνει πως η κατηγορία κατάταξης είναι ακριβώς όπως ορίζεται από τον νόμο.

Επιπλέον, η ποιότητα μίας θωρακισμένης πόρτας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κλειδαριά ασφαλείας που θα επιλέξετε. Παράλληλα, η σωστή διάσταση της θωρακισμένης πόρτας είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Το πλάτος και το ύψος της θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας θα πρέπει να ταιριάζει με τις διαστάσεις της κάσας που θα τοποθετηθεί. Εάν δεν ταιριάζει απόλυτα, η διάρρηξη της μπορεί να γίνει από τα πλάγια ή τη βάση της.

Επομένως εάν νιώθετε ανασφάλεια όταν μένετε μόνες σας στο σπίτι, πρέπει να απευθυνθείτε σε αξιόπιστη εταιρεία τοποθέτησης θυρών ή σε αξιόπιστο εμπορικό κατάστημα για την τοποθέτηση αδιάρρηκτης πόρτας ασφαλείας. Επίσης σημαντικό είναι το service και η εγγύηση που παρέχει η κάθε εταιρεία μετά την πώληση.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *