Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου

Καταπολέμηση ίωσης:Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου με βιταμίνη Α

Καταπολέμηση ίωσης

Η Καταπολέμηση μιας ίωσης γίνετε μέσω του ανοσοποιητικού μας συστήματος που είναι ο μηχανισμός του οργανισμού που επιτίθεται σε οτιδήποτε δεν είναι ο “εαυτός του”. Δίνει καθημερινά συνεχή αγώνα εναντίον των ιών,οι οποίοι εισέρχονται στον οργανισμό μας.Η καταπολέμηση μιας ίωσης μπορεί να γίνει εύκολη με θωράκιση του οργανισμού, και ενίσχυση το ανοσοποιητικού με βιταμίνη Α.


 

Τι λένε οι ειδικοί

Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι σημαντικές ελλείψεις βιταμινών και μετάλλων, καθώς και αυξημένες θρεπτικές απαιτήσεις σε διαφορετικά στάδια της ζωής μας, μπορούν να εμποδίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα στο έργο του.Η βιταμίνη Α είναι σημαντική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο από τις ιώσεις

Αν και τα ηλικιωμένα άτομα κινδυνεύουν περισσότερο,δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται λόγω της γήρανσης ή λόγω κακών διατροφικών συνηθειών, ή και των δυο.Ερευνητές έχουν αναγνωρίσει πολλές,θρεπτικές ουσίες ως σημαντικές για τη σωστή λειτουργία του.

Καταπολέμηση ίωσης:Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου με βιταμίνη Α

Μελετώντας την επίδραση της βιταμίνης Α, παρατηρήθηκε ότι μια ακόμα και μια μέτρια έλλειψη μπορεί να εξασθενίσει τις ανοσοποιητικές άμυνες στο αναπνευστικό σύστημα.Η έλλειψη βιταμίνης A προκαλεί βλάβη στη βλεννογόνο του αναπνευστικού συστήματος και έτσι τα βακτήρια και οι ιοί επιτίθενται.Όταν εμφανιστεί ένας ιός γρίπης στο εσωτερικό μέρος του λαιμού ενός υγιούς ατόμου που δεν παρουσιάζει, δηλαδή, έλλειψη της βιταμίνης A.

Τότε ο οργανισμός του είναι σε θέση ν’ αμυνθεί, σε αντίθεση με κάποιο άτομο στο οποίο παρατηρείται έλλειψη της εν λόγω βιταμίνης. Πώς όμως να παρουσιάζει κανείς έλλειψη,σε μια χώρα τόσο καλά εφοδιασμένη με ποικιλία φρούτων και λαχανικών πλούσια σε βιταμίνη Α; Απλώς, πολλοί από εμάς δεν καταναλώνουν τις σωστές τροφές και η καταπολέμηση μιας ίωσης γίνετε πιο δύσκολη.

Καταπολέμηση ίωσης:Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου με βιταμίνη Α

Πως θα κάνεις την καταπολέμηση μιας ίωσης πιο εύκολη

Θωράκισε τον οργανισμό σου με πολυβιταμινούχα συμπληρώματα που θα περιέχουν βιταμίνη Α. Η καθημερινή λήψη ενός πολυβιταμινούχου σκευάσματος μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό, κυρίως των ηλικιωμένων. Και αυτό γιατί έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας, άρα και αυξημένες θρεπτικές απαιτήσεις,

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού με βιταμίνες

Τα λαχανικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Προστάτεψε τον οργανισμό σου από τις ιώσεις με βιταμίνη C

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *