Σάββατο, 13 Απριλίου

Ασκήσεις για σέξι πλάτη….για να γυρίσουν και να σε κοιτάξουν με θαυμασμό!

Ασκήσεις για σέξι πλάτη

Ασκήσεις για σέξι πλάτη….για να γυρίσουν και να σε κοιτάξουν με θαυμασμό!

Οι περισσότερες από εμάς ασκούμε κυρίως τους «μυς του καθρέφτη», δηλαδή εκείνους που μπορούμε να δούμε: τους μηρούς και τα μπράτσα.
Αλλά για να έχεις καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει να γυμνάζεις και τα σημεία του σώματος που βρίσκονται στο πίσω μέρος και δεν τα βλέπεις.Οι καλοσχηματισμένη μύες της πλάτης δεν δείχνουν όμορφοι μόνο με ένα φόρεμα που την αφήνει ακάλυπτη, αλλά σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη πιο σέξι, χωρίς να χρειαστεί να χάσεις κιλά.Οι παρακάτω ασκήσεις στοχεύουν στους μυς ανάμεσα και κάτω από τις ωμοπλάτες σου.

Κάνε τις ασκήσεις για σέξι πλάτη… και κάνε τους άλλους να γυρίσουν να σε κοιτάξουν με θαυμασμό!Επανάλαβε τις 2 ή 3 φορές την εβδομάδα, με μία μέρα ξεκούρασης ανάμεσα.

ΕΛΞΕΙΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΜΠΑΛΑ

Α:Κάθισε σε μια μπάλα ισορροπίας ή καρέκλα με τα πόδια σας ενωμένα. Κρατώντας μια τεντωμένη
ελαστική ταινία γυμναστικής με τα δύο χέρια (όσο πιο κοντά βρίσκονται, τόσο δυσκολότερη είναι
η άσκηση), τοποθέτησε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι.Το δεξί σου χέρι θα πρέπει να είναι τεντωμένο (είναι η άγκυρα σου) και το αριστερό στο πλάι, με τον αγκώνα λυγισμένο, περίπου σε ορθή γωνία.

Β:Κρατώντας το δεξί σου χέρι ακίνητο, σφίξε τους μυς της πλάτης σου και τράβηξε το αριστερό σας
χέρι προς τα κάτω, μέχρι το χέρι σου να φτάσει περίπου στο ύψος του αυτιού σου. Ξεκούρασε τους ώμους σου και μη λυγίζεις τους αγκώνες σου περισσότερο από 90΄ καθώς τραβάς. Σταμάτησε,
και μετά επιστρέψτε αρχική στάση. Κάνε δύο σετ των 10 με 15 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.
Ξεκουράσου 30′ δευτερόλεπτα ανάμεσα στα σετ.

Απόφυγε …να τραβάς την ταινία προς τα κάτω πίσω από το κεφάλι σου. Κράτησε τη ψηλά και
τεντωμένη.

Ασκήσεις για σέξι πλάτη….για να γυρίσουν και να σε κοιτάξουν με θαυμασμό!

ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΕΡΙΩΝ

Α:Κάθισε σε μια μπάλα ισορροπίας ή καρέκλα, με τα πόδια σου στο άνοιγμα των γοφών και ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Σκύψε προς τα εμπρός από τους γοφούς σου και άφησε τα χέρια σου να κρεμάσουν μπροστά, δίπλα στις γάμπες σου, με τους αγκώνες ελαφρά λυγισμένους και τις παλάμες σου να κοιτάζουν η μία την άλλη.

Β:Κρατώντας την πλάτη σου ευθεία, ένωσε τις ωμοπλάτες σου και σήκωσε τα βαράκια πλάγια, με μια τοξωτή κίνηση μέχρι τα χέρια σου να είναι παράλληλα με το πάτωμα. Σταμάτησε, και μετά χαμήλωσε τα αργά. Κάνε δύο σετ των 10 με 15 επαναλήψεων. Ξεκουράσου 30′ με 60′ δευτερόλεπτα ανάμεσα στα σετ.
Απόφυγε …να σηκώνεις τα χέρια σου ψηλότερα απ’ όσο χρειάζεται, για να είναι παράλληλα με το έδαφος. Μη σηκώνεις και τα δύο χέρια ταυτόχρονα εάν έχεις ευαισθησία στην πλάτη. Τοποθέτησε το ένα χέρι κάθετα στα γόνατά σου για ενίσχυση, ενώ σηκώνεις το άλλο.

ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ ΠΛΑΤΗΣ

Στάσου με τα πόδια περίπου στο άνοιγμα των γοφών. Τύλιξε τα χέρια σου γύρω από μια μπάλα ισορροπίας, κρατώντας τη στο ύψος του κορμού σου. Ρίξε το κεφάλι σου και κουλούριασε το πάνω μέρος του σώματός σου γύρω από την μπάλα, επιμηκύνοντας τη σπονδυλική σου στήλη και απομακρύνοντας τις ωμοπλάτες σου. Μείνε για 10 με 15 δευτερόλεπτα και μετά ξεκουράσου.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *