Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2022!

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2022!

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2022!

Παρακάτω ακολουθούν όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2022. Πως θα τα πάει ο κριός στα επαγγελματικά; Πως θα τα πάει ο ταύρος με τα προσωπικά και τα αισθηματικά; Αυτά και άλλα πολλά θα μάθετε σήμερα για να ήσαστε ενημερωμένες!

ΚΡΙΟΣ

Εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για σας, η οποία θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Είναι η χρονιά της ανανέωσης, της αλλαγής. Η ένταση και ο δυναμισμός που δημιουργεί ο Πλούτωνας θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ενεργητικοί και μαχητικοί, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα και σε επίπεδο συνεργασιών που θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, με θετικό πρόσημο.

Μην ξεχνάτε να ξεδιπλώνετε το διπλωματικό σας ταλέντο στις διεκδικήσεις και ειδικά στις οικονομικές διαφωνίες. Γενικά είναι μια χρονιά που μπορείτε να βάλετε τις βάσεις και να ξεκινήσετε να χτίζετε τα θεμέλια για να υλοποιήσετε το όραμα που έχετε για τη ζωή σας. Πολλοί από εσάς απαλλάσσεστε από πιέσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον, αλλά θα σας πάρει λίγο καιρό μέχρι να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα.
Υπάρχει περίπτωση να διαλυθούν φιλίες ή να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις υπάρχουσες φιλίες σας, αλλά ταυτόχρονα θα έρθουν νέοι φίλοι και νέες ευκαιρίες για ένταξη σε καινούργιες ομάδες και νέους κύκλους. Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων Τοξότη είναι πιθανόν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες, που θα έχουν προδιαγραφές να εξελιχθούν σε ρομαντικές σχέσεις για εσάς που είστε αδέσμευτοι.

Οι δεσμευμένοι έχετε όλο τον χρόνο να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, να φλερτάρετε από την αρχή, να κάνετε αποδράσεις και να ξεκινήσετε κοινά μαθήματα και χόμπι. Τέλος, μην παραμελήσετε τις ανάγκες του οργανισμού σας για σωματική ξεκούραση και ψυχική ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονιά απαιτεί πολλή ωριμότητα και υπομονή από μέρους σας. Είναι σημαντικό να έρθουν στην επιφάνεια πτυχές της ζωής σας, που έχετε προσπαθήσει να κρύψετε κάτω από το χαλί. Αν φανείτε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας, θα γευτείτε το αίσθημα της εξιλέωσης και της κάθαρσης, που θα σας απελευθερώσει από το παρελθόν.

Θα θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους, θα επιδιώξετε γνωριμίες και οι βασικοί τομείς της ζωής σας, θα αναθεωρηθούν και θα συγκροτηθούν σταδιακά. Απαιτείται ψυχραιμία, δύναμη και μετρημένες κινήσεις, όσον αφορά τα οικονομικά σας. Προσοχή στις υπερβολές και τις προσδοκίες για να μην ανοιχτείτε και εκτεθείτε. Η ορμή του Ουρανού θα συμβάλλει κατά περιόδους να αντιδράτε απότομα και αντιδραστικά.

Προσωπικά και αισθηματικά θέματα αποκτούν άλλη βαρύτητα και χρειάζεται vα είστε προσεκτικοί, καθώς θα πρέπει να τα χειριστείτε με μαεστρία και σύνεση και vα αλλάξετε στάση. Η αμφισβήτηση θα σας εμποδίσει να κατασταλάξετε σε αποφάσεις ή σε συμπεράσματα ενώ κατά περιόδους θα δοκιμάζει την αντοχή των σχέσεων σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να απολαύσετε τη συντροφικότητα και την επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες που θα σας κερδίσουν με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια τους και θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας. Με τον Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαιτέρως ενθαρρυντική χρονιά για το δημιουργικό σας ζώδιο. Η θέση του Ουρανού θα επηρεάσει αποφασιστικά τον ψυχισμό σας και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σας. Οι σχέσεις ερωτικές και φιλικές θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια του έτους, το ίδιο και οι συνεργασίες. Μην επαναπαυθείτε στις δάφνες που έχετε ήδη κατακτήσει στον εργασιακό
τομέα, αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για νέες θέσεις που θα σας προσφέρουν ακόμα και νέες συνεργασίες.

Οι δεσμευμένοι μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λανθασμένες κινήσεις που θα οδηγήσουν σε διαφωνίες με το ταίρι σας. Ζυγίστε τις καταστάσεις και τα θέλω σας, πριν μπείτε σε διαμάχες, που δεν θα οδηγηθούν σε άμεση επίλυση. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις αντιθέσεις που θα δημιουργηθούν μεταξύ σας και να φροντίσετε να μην δίνετε αφορμές για παρεξηγήσεις.

Η Ηλιακή Έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο καθοριστικό ξεκίνημα στη ζωή σας, όπου η σταθερότητα και η ασφάλεια θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο του. Οι αδέσμευτοι πιθανό να πραγματοποιήσετε μια γνωριμία που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας περί μοναχικότητας και αν το πάρετε απόφαση να αφεθείτε στον έρωτα και να ζήσετε μια ειδυλλιακή σχέση.

Γενικά όποια αλλαγή και να πραγματοποιήσετε μέσα στη χρονιά, θα έχει τα αποτελέσματα που επιδιώκετε και όσους στόχους και αν βάλετε, αν κινηθείτε με σύνεση και μεθοδικότητα, θα τους κατακτήσετε. Αυτή η χρονιά θα έχει και επιστροφές από το παρελθόν, στο χέρι σας είναι να επανασυνδεθείτε ή να κλείσετε για πάντα την πόρτα πίσω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φέτος ο Άρης ενισχύει την αποφασιστικότητά σας σε όλους τους τομείς και σας βοηθά να προβάλλετε τις θέσεις σας και να υπερασπιστείτε με σθένος τις απόψεις σας. Είναι μια χρονιά που θα έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, αλλά με υπομονή και θάρρος, θα ανταπεξέλθετε σε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Χρειάζεται καθαρό μυαλό, σύνεση και ένα εφ’ όλης της ύλης ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Φροντίστε να μετριάσετε συμπεριφορές και κινήσεις, ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές που Θα σας οδηγήσουν σε επισημοποίηση της σχέσης σας. Αφήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι τη συντροφικότητα. Για όσους επεξεργάζονται την πρόκληση μίας επαγγελματικής συνεργασίας, είναι ιδανική χρονιά για να πείτε το πολυπόθητο ναι.

Ο Δίας στον Υδροχόο σας ευνοεί σε οικονομικά θέματα, δάνεια και σας καλεί να λύσετε άμεσα οικονομικά θέματα χωρίς χρονοτριβή. Η ολική Ηλιακή έκλειψη της 10/6/2022 τον Ιούνιο, απαιτεί την προσοχή σας σε κρυφούς εχθρούς που κινούνται πισώπλατα, αλλά είναι και μία ευκαιρία για μία ολική αναζωογόνηση. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε οικονομικές επιλογές και συμφωνίες το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου.

Θα υπάρξουν ευκαιρίες ταξιδιών, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, για λόγους αναψυχής που θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο τη διάθεσή σας. Το εξωτερικό επίσης, μπορεί να γίνει αρκετά θελκτικό ως τόπος εργασίας και μάλιστα θα μπορούσε να σας προσφέρει όσα ονειρεύεστε για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΛΕΩΝ

Το 2022 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για εσάς. Διορθώστε ότι πήγε άσχημα πέρυση φροντίστε για τη βελτίωση των οικονομικών σας, τα οποία φέτος θα είναι σταθερά αυξανόμενα. Γνωριμίες πρωτότυπες και εντελώς διαφορετικές από αυτές που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει
περιθώριο για αναβολές και καθυστερήσεις εφόσον ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου
σπρώχνει για αληθινή, πραγματική ευτυχία χωρίς ίχνους υποκρισίας και βολέματος.

Γεγονός είναι όμως ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας, καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η προοπτική μίας νέας δημιουργικής επαγγελματικής ενασχόλησης αν δεν συμβαδίζει με τις χρηματικές απολαβές που θέλετε, μην αποφασίσετε βιαστικά. Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες που θα σας φαίνονται οικείες και εργαστείτε για την ενίσχυση των συναισθηματικών και πνευματικών δεσμών που έχετε με άλλους.

Μια γνωριμία ή φιλία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά όμορφοι καθώς εσείς και μια συμπληρωματική ψυχή εξερευνάτε τρόπους για να ζήσετε μαζί και να ανακαλύψετε τον κόσμο. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πιστέψτε στις ικανότητές σας. Προβλήματα που είχαν πάρει μια μόνιμη μορφή, χρόνιες παθήσεις και ταλαιπωρία με ανεξιχνίαστες ελλείψεις στις εξετάσεις και τα check up σας σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία επιτέλους βρίσκουν άμεσους τρόπους θεραπείας και προχωράτε σταδιακά σε σημαντικές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες.

ΠΑΡΘΕΝOΣ

Αυτή είναι μια σημαντική χρονιά για τη σταδιοδρομία σας. Βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας και οι σχέσεις σας με συναδέλφους. Μπορεί να έχετε ευκολότερη διεκπεραίωση των εργασιών σας ή ακόμα και μια αναγνώριση με την μορφή αύξησης εισοδήματος. Σας δίνεται η ευκαιρία, πολλές φορές τη χρονιά αυτή, να απαλλαγείτε από καθετί που σας δένει με ένα οδυνηρό παρελθόν.

Από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο θα έχετε ευκαιρίες να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να βάλετε μια τάξη στα τρέχοντα θέματά σας, αλλά να τα βρείτε και με τον εαυτό σας. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας, κάντε μικρές αλλαγές και οργανωθείτε για να είστε πιο αποτελεσματικοί. Κάποια θέματα υγείας μπορεί να ξεκινούν από τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις τα πράγματα γύρω σου. Το να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν από μια άλλη οπτική μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμο για εσάς.

Αν έχετε ήδη σχέση φέτος θα γίνει πιο σταθερή ενώ αν δεν έχετε, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, που θα σας υπόσχεται την αγάπη και την συντροφικότητα για μεγάλη διάρκεια. Οι αδέσμευτοι αφήστε να σας πλησιάσουν μυστηριώδες άτομα που θα νιώθετε να σας μαγνητίζουν. Να θυμάστε πως η πνευματική σύνδεση παραμένει σημαντική στις σχέσεις σας και σε αυτές που δεν υπάρχει εξασθενούν και τελειώνουν.

Σίγουρα πρέπει να είστε λιγότερο απόλυτοι και περισσότερο συμπονετικοί και να δίνετε στις σχέσεις σας δεύτερες ευκαιρίες, χωρίς όμως να τσαλαπατάτε το εγώ σας. Ήρθε ώρα να ζήσετε λίγο διαφορετικά.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από μια έντονη και επώδυνη δεκαετία, που έφερε πολλές ανατροπές σε σχέσεις συνεργασίες, μεταμόρφωση και κάθαρση στο οικογενειακό περιβάλλον και προσωπική κρίση (ακόμη και αν δεν τα επιθυμούσατε όλα αυτά οι περισσότεροι από εσάς βαδίζετε σταδιακά προς μια περίοδο επούλωσης και αποκατάστασης. Τα πιο δύσκολα είναι πλέον πίσω σας.

Άλυτα προσωπικά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια, απαιτώντας κάθαρση. Η νέα χρονιά θα σας φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας συνθήκες. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, ταξίδια και συναντήσεις με νέα πρόσωπα. Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας.

Ευνοημένοι θα είστε στην καριέρα και στους στόχους σας από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου. Θα νιώσετε πιο φιλόδοξοι και αποφασισμένοι και θα πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Μπορείτε να βρείτε νέους στόχους, να εργαστείτε πάνω σε μακροπρόθεσμα σχέδια και δε θα ήταν κακό να πάρετε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε και σέβεστε.

Οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους, κληρονομιές ή επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν από εσένα συνετή διαχείριση, μακριά από υπερβολές και έξοδα που θα σας οδηγήσουν σε κακή διαχείριση. Προσπαθήστε να βάλετε τον εαυτό σας στη διαδικασία να γίνετε και πάλι παιδί, αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το μοντέλο εργασίας που έχετε στο μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα χρόνια για εσάς είναι μια αρκετά απαιτητική και προκλητική παράλληλα χρονιά αλλαγών, αλήθειας και συνειδητοποιήσεων. Απαιτεί ψυχραιμία, υπομονή, μετρημένες κινήσεις. Αλλάζει το σκηνικό στην προσωπική σας ζωή και τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Οι εκλείψεις της χρονιάς θα φέρουν πρόσκαιρα προβλήματα ή ταλαιπωρίες συναισθηματικής ή οικονομικής φύσεως.

Στον επαγγελματικό τομέα, η παρουσία του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει ώστε να ενταχθείτε σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματα της συνεισφοράς σας. Σίγουρα φέτος χρειάζεται να είστε υπομονετικοί. Είστε εξαιρετικοί στην προώθηση του εαυτού σας, έτοιμοι και πρόθυμοι να επενδύσετε χρόνο σε όσα πραγματικά μετράνε για το μέλλον σας. Γνωρίστε νέους ανθρώπους και μοιραστείτε αυτά που νιώθετε πιο ελεύθερα.

Διατηρήστε τις επιλογές σας ανοιχτές, για να βρείτε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. οι δεσμευμένοι ενισχύστε την επαφή με το ταίρι σας και δυναμώστε το πάθος στη σχέση σας. Νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά που θα δημιουργήσουν δυνατές δονήσεις και συγκινήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα αισθηματικά σας. Οι εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την οικογένεια το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου μπορεί να είναι ραγδαίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι σημαντικό για εσάς να λήξετε ζητήματα που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον όσο πιο ανώδυνα και αρμονικά γίνεται. Είναι απαραίτητο να ξεφύγετε από τις αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα σίγουρα πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής, αποτελείτε εξαίρεση του κανόνα και η δραστηριότητά
σας επεκτείνεται.

Φέτος θα έχετε καλύτερη οικονομική αποκατάσταση, προσέξτε όμως να κάνετε σωστή διαχείριση. Συνήθως, κάνετε ακραία και τρελά πράγματα, αλλά φέτος θα είναι πολύ πιο ήρεμα χωρίς να σημαίνει ότι η χρονιά θα είναι βαρετή. Η κοινωνική σας ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ αν το θελήσετε δε θα λείψουν και τα ταξίδια.

Οι εκλείψεις της χρονιάς θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές, κλείνοντας κάποιους κύκλους ζωής και ανοίγοντας νέους στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Η αισθηματική σας ζωή περνάει ένα μεταβατικό, μεγάλο διάστημα και αυτήν τη χρονιά. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία, βοηθούμενοι από την επιρροή του Δία αλλά, αν βεβαιωθείτε και όχι απλά νομίζετε πως αξίζει να αφιερώσετε χρόνο από τη ζωή σας στο νέο άτομο, θα χρειαστεί κόπος για να εξελιχθεί η γνωριμία σε σχέση.

Από τον Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να προχωρήσετε με τον σύντροφό σας και να δείτε πιο σοβαρά τη σχέση σας. Μπορεί τελικά να εμφανιστεί το άτομο που ψάχνατε για όλη σας τη ζωή καθώς βλέπετε αρμονία και χαρά στην ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2022 ξεκινάει για εσάς θετικά και γίνεται ακόμα θετικότερο στην πορεία ύστερα από μια δύσκολη χρονιά. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας κάνει να απολαύσετε κάθε στιγμή φλερτ, εκδήλωση αγάπης και προσοχής. Είναι πιθανό να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Φέτος αν βρεθείτε σε διλήμματα μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις προτού ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι πραγματικά αναζητάτε. Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, κάντε νέα σχέδια και ενδιαφερθείτε να μάθετε καινούρια πράγματα. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί ελκυστικοί και κοινωνικοί. Οι προοπτικές θα είναι αρκετά θετικές για να κοιτάξετε προς το μέλλον με μεγαλύτερα όνειρα. Ιδιαίτερα ευνοϊκός άνεμος σε οικονομικά ζητήματα και σχέδια.

Οι ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ανέλιξη δεν θα είναι λίγες, απλά χρειάζεται να επιδείξετε σύνεση στα έξοδα. Η συγκεκριμένη χρονιά έχει κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, αφού θα εξαργυρώσετε τους κόπους προηγουμένων ετών. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και να δείτε τη σχέση σας υπό το πρίσμα της οικογένειας. Μπορεί να
προκύψει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, την οποία θα κρίνετε αν θέλετε να συνεχίσετε.

Το σύνηθες για εσάς είναι να αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, καλό θα ήταν αυτή τη χρόνια να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας. Μπορείτε να αφήσετε για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα και να προσθέσετε στη ζωή σας μικρές, τονωτικές εκδρομές και ενασχόληση με χόμπι που έχετε ξεχάσει ή που θέλατε να ξεκινήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έφτασε η ώρα να βγείτε μπροστά, να κάνετε καινούρια ξεκινήματα και να διεκδικήσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Η τύχη είναι με το μέρος σας για όλη τη χρονιά. Πιστέψτε στον εαυτό σας, και προωθήστε τις ιδέες σας. Φέτος θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποτινάξετε ό,τι σας είχε καταπιέσει επαγγελματικά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν πηγές εισοδήματος που θα ανακουφίσουν αισθητά την ταλαιπωρημένη σας τσέπη.

Ο Δίας στο ζώδιο σας δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, παράλληλα όμως δεν θα λείψουν και οι επιστροφές στη ζωή σας που θα σας βάλουν σε σκέψεις για το αν θέλετε να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες. Μία γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να εξελιχθεί ταχύτατα και να σας κάνει να δείτε το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα. Αν κάποια άτομα στη ζωή σας, σας επηρεάζουν αρνητικά και σας αναστατώνουν, τώρα τολμήστε να ξεφύγετε από αυτούς τους
ανθρώπους.

Αν πάλι βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό ή συναισθηματικό πλαίσιο που ασφυκτιάτε ή που έχετε οδηγηθεί σε αδιέξοδο, είναι καλή στιγμή να τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα που θα μπορούσε να μοιάζει και με απόδραση. Να έχετε τις κεραίες ανοιχτές για πιθανές προτάσεις που
μπορεί να έρθουν, καθώς θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για εσάς.

Ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, καθώς παρ’ όλες τις πιεστικές συνθήκες και τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θετική σκέψη για να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας και να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ

Οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν φέτος θα είναι πολλές. Οι εκλείψεις του Μαΐου, του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου δύσκολα θα αφήσουν ανεπηρέαστη την προσωπική σας ζωή, καθώς εξωγενείς παράγοντες θα δημιουργήσουν εντάσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σας. Σε όποιους τομείς κι αν χρειαστούν αλλαγές, η βάση είναι η σχέση σας με τον εαυτό σας.

Εκεί μέσα πρέπει να αναζητήσετε τις αιτίες για τις υπαρξιακές σας ανησυχίες, τις λύσεις για τα οικονομικά σας προβλήματα και την αποκατάσταση στις σχέσεις σας. Βρείτε τη διάθεση να εργαστείτε περισσότεροι υπερασπίστε το αντικείμενο της δουλειάς σας ή, αν αυτό σας έχει τελειώσει, βρείτε ένα καινούργιο να το αντικαταστήσετε. Με διορατικότητα και δυναμικότητα μπορείτε να κάνετε τα σχέδιά σας να πραγματοποιηθούν.

Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε σίγουροι για τα βήματα που θα σας οδηγήσουν σε ένα πολύ καλύτερο αύριο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε όρεξη για παιχνίδια και αναζήτηση συντρόφου. Οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας για να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας. Οι εκλείψεις του Μαΐου, του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου είναι πιθανό να δημιουργήσουν αναταράξεις σε ότι αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή.

Καθώς ήρθε η ώρα να κλείσετε κύκλους καταστάσεων που μπορεί να σας ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια.  Μην δικαιολογείτε πάντα τα αδικαιολόγητα. Είναι η ευκαιρία σας να εστιάσετε στο παρόν, να αποδεχτείτε τα λάθη σας και τον εαυτό σας, να σταματήσετε να κλαίγεστε για ό,τι σας έχει συμβεί.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *