Τρίτη, 30 Μαΐου

Κάντε ασφαλείς διακοπές στην Κρήτη με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο!

ηρακλειο-λιμανιΚάντε ασφαλείς διακοπές στην Κρήτη με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο!

Από όποια μεριά της Ελλάδας κι αν έρχεστε ή από το εξωτερικό, μπορείτε να απολαύσετε ήρεμες διακοπές κατά τη διαμονή σας στην Κρήτη. Πως; Μα φυσικά έχοντας το δικό σας όχημα που θα σας προσφέρει ελευθερία κινήσεων. Αν για κάποιους λόγους δεν μπορείτε να  μετακινήσετε το αυτοκίνητο σας μέχρι την Κρήτη τότε υπάρχει πάντα μια λύση που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Ποια είναι αυτή; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Αποκτήστε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να δείτε όλη την Κρήτη

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων safedrive-rentacar.com. Η εταιρεία βρίσκεται στην Παλιά Πόλη των Χανίων και εκεί μπορείτε να δείτε τον καινούριο στόλο τους από τα αυτοκίνητα. Επίσης μπορείτε απευθείας να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας ή να την κάνετε νωρίτερα πριν την διαμονή σας στο νησί.

Αν κάνετε τηλεφωνικώς την κράτηση σας ή on-line μέσω της ιστοσελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων τότε, η εταιρεία για κρατήσεις έως τέλη Απριλίου σας κάνει έκπτωση 20%.

Ακόμη θα πρέπει να γνωρίζετε πως ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μπορεί να σας παραλάβει από το λιμάνι Ηράκλειου, από το ξενοδοχείο διαμονής σας, από το κέντρο των Χανίων, από το αεροδρόμιο στα Χανιά όσο και από το αεροδρόμιο στο Ηράκλειο.

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων καλύπτει πολλές περιοχές εξυπηρέτησης και αυτό δεν πρέπει αν σας ανησυχεί. Επίσης, σε περίπτωση που χρειαστείτε δεύτερο οδηγό για την περιήγηση σας στο νησί της Κρήτης, η safedrive-rideacar.gr σας τον διαθέτει.

Έχοντας το δικό σας ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Ηράκλειο ή στα Χανιά, σας δίνεται η δυνατότητα ελευθερίας κινήσεων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε παραλίες απομακρυσμένες όπου δεν φτάνουν τα μέσα μεταφοράς του νησιού.

Έτσι η διαμονή σας στα Χανιά και στο Ηράκλειο της Κρήτης γίνεται πιο ευχάριστη, αφού θα ανακαλύψετε καλύτερα τις ομορφιές της Κρήτης και τα τοπικά εδέσματα της περιοχής.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία και ζητήστε την προσφορά σας για να απολαύσετε τις όμορφες διακοπές σας στο Ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη με το δικό σας ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Δείτε περισσότερα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *