Πέμπτη, 23 Μαρτίου

7 αποτελεσματικές ασκήσεις για να απαλλαγείς από το διπλοσάγονο!

ασκήσεις για διπλοσάγονοΗ σωστή διατροφή η σωματική δραστηριότητα είναι μερικές καλές συνήθειες που μπορούν να βοηθήσουν το σώμα μας να παραμείνει νεανικό και πάντα σε φόρμα.Το ίδιο ισχύει επίσης και για τους μυς του προσώπου μας,που έχουν την τάση να χάνουν την σφριγηλότητα τους, καθώς γερνάμε.

Έχοντας όλα αυτά υπόψη μας, εμείς στο beauty secrets ψάξαμε και βρήκαμε τις 7 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το διπλοσάγονο.Ο λαιμός δείχνει την ηλικία σου: Μην τον παραμελείς!

Προθέρμανση των μυών

Ακριβώς όπως και πριν από οποιαδήποτε άλλη προπόνηση,πρέπει να ζεστάνεις τους μυς του προσώπου σου.

Για το σκοπό αυτό, μετακίνησε την κάτω γνάθο σου προς τα εμπρός και προς τα πίσω και στη συνέχεια από τη μία πλευρά στην άλλη. Όλες οι κινήσεις θα πρέπει να γίνονται αργά και απαλά και όχι απότομα. Επανέλαβε την άσκηση 8-10 φορές.

ασκήσεις για διπλοσάγονο

1#Άσκηση με τα χείλη για να απαλλαγείς από το διπλοσάγονο

Άνοιξε το στόμα σου, και κούνα το κάτω χείλος πάνω κάτω από τα δόντια σου. Φαντάσου ότι προσπαθείς να πιεις νερό με την κάτω γνάθο. Μετακίνησε το κεφάλι σου προς τα κάτω, και κλείσε το στόμα σου.

Όσο κάνεις αυτή την άσκηση βεβαιώσου ότι οι γωνίες των χειλιών σου είναι εντελώς χαλαρές. Επανέλαβε 5-7 φορές.

2#Άσκηση άγγιξε τη μύτη με τη γλώσσα σου για να απαλλαγείς από το διπλοσάγονο

Ένα διπλοσάγονο οφείλετε επίσης με την αδυναμία των μυοειδών μυών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να τους δυναμώσεις.

Βγάλε τη γλώσσα σου και προσπάθησε να φτάσεις στη μύτη σου με την άκρη της γλώσσας. Κράτησε τα χείλη σου χαλαρά. Επανάλαβε την άσκηση 5 φορές.

ασκήσεις για διπλοσάγονο

Αντιρυτιδική κρέμα θρέψης για τον λαιμό

3#Άσκηση για ένα τέλειο και οβάλ πρόσωπο

Εάν θέλεις να επαναφέρεις το σχήμα του προσώπου και να γίνει πιο νεανικό, κάνε την ακόλουθη άσκηση: γύρισε το κεφάλι σου προς τα αριστερά και τράβηξε την κάτω γνάθο σου προς τα εμπρός, τεντώνοντας τους μύες του λαιμού σου. Θα πρέπει να αισθάνεσαι ότι οι μύες στα αριστερά του λαιμού σου τεντώνονται. Στη συνέχεια γύρισε το κεφάλι σου προς τα δεξιά και κάνε την ίδια κίνηση. Επανάλαβε 5 φορές σε κάθε πλευρά.

4#Άσκηση με τεντωμένο λαιμό σαν καμηλοπάρδαλη

Σήκωσε το πρόσωπό σου προς τα πάνω και κοίταξε όσο πιο ψηλά μπορείς. Τέντωσε ελαφρά τη σιαγόνα σου προς τα εμπρός και σφίξε τα χείλη σου σαν να πρόκειται να φιλήσεις κάποιον. Εάν κάνεις την άσκηση σωστά, θα πρέπει να αισθανθείς ένα έντονο τράβηγμα στο λαιμό σου. Κρατήσου σε αυτή τη θέση για 5 έως 8 δευτερόλεπτα. Επανάλαβε την άσκηση 5 φορές.

ασκήσεις για διπλοσάγονο

5#Άσκηση αντίσταση πιγουνιού με γροθιές

Για αυτή την άσκηση, πρέπει να κάνεις δύο γροθιές και να τις τοποθετήσεις κάτω από το πηγούνι σου. Στη συνέχεια, άρχισε να κινείς τη κάτω γνάθο σου ελαφρώς και με τις γροθιές σου, πίεζε τους μύες σου για να βρίσκουν αντίσταση. Η δύναμη της πίεσης πρέπει να αυξηθεί σταδιακά. Όταν φτάσεις στη μεγαλύτερη αντίσταση, κρατήστε αυτή τη στάση για 3 δευτερόλεπτα. Κατόπιν χαλάρωσε και επανάλαβε την άσκηση 5-7 φορές.

6#Άσκηση χαμόγελο

Σφίξε τα δόντια σου με το στόμα κλειστό και προσπάθησε να τεντώσεις τις γωνίες των χειλιών σου όσο το δυνατόν πιο πολύ.Τώρα σπρώξε τη γλώσσα σου στον ουρανίσκο σου, αυξάνοντας σταδιακά τη δύναμη πίεσης. Εάν αισθανθείς μια έντονη πίεση στους μυς που βρίσκονται στο πηγούνι σου, τότε έχεις κάνει την άσκηση σωστά. Κράτησε αυτή τη στάση για 5 δευτερόλεπτα και μετά χαλάρωσε για 3 δευτερόλεπτα. Επανάλαβε 5-8 φορές.

7#Άσκηση με φουσκωμένα μάγουλα

Εισέπνευσε βαθιά με το στόμα και γέμισε το με αέρα. Κλείσε το στόμα σου και φούσκωσε τα μάγουλά σου. Τώρα πάτησε με τις παλάμες σου τα μάγουλά σου για να νιώσεις ένταση στους μυς. Κράτησε για 3-5 δευτερόλεπτα, άφησε τον αέρα και χαλάρωσε. Επανάλαβε την άσκηση 5-6 φορές.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *