Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου

Κούπα από Confetti Φρούτων

Κυριακάτικες γεύσεις

IMG_20140823_0004

Αυτή η συνταγή περιέχει φυτοφαινόλες από το κίτρο και αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο σε οποιοδήποτε γεύμα της μεσογειακής διατροφής. Είναι ένα ελαφρύ, καλοκαιρινό επιδόρπιο που είναι πολύ γευστικό και δροσιστικό.Αυτή η συνταγή ικανοποιεί τις ημερήσιες ανάγκες σας σε φρούτα όταν κάνετε δίαιτα.

Μερίδες : 4

Πρωτεΐνη : 7,8%

Υδατάνθρακες : 84,8%

Λίπος: 7,4%

Θερμίδες: 132

πρωτεΐνη : 2,6 γρ

Νάτριο : 29 χγρ

Υδατάνθρακες : 27,9 yρ

Λίπος : 1,1 yρ

Χοληστερόλη : 2 χγρ

Υλικά:

Ι κούπα φράουλες

1 κούπα blueberrίes

1 κούπα ανανάς σε κύβους

1 κούπα κόκκινα σταφύλια

1 κούπα γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά με γεύση βανίλιας

1 κουταλιά συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα χωρίς λιπαρά

2 κουταλιές χυμός κιτρολέμονού

1/2 κούπας γαρνίρισμα με κρέμα σαντιγί με χαμηλά λιπαρά

1/2 κουταλιάς τριμμένη φλούδα κιτρολέμονού

Εκτέλεση:

Πλύνετε και προετοιμάστε τα φρούτα. Ανακατεύετε σε ένα μικρό μπολ το γιαούρτι, ο συμπυκνωμένο γάλα και το χυμό κιτρολέμονου. Ρίξτε το γαρνίρισμα και ανακατέψτε Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους, αναμείξτε όλα τα φρούτα. Μοιράστε το μείγμα στα 4. Μοιράστε ισότιμα τη σάλτσα γιαουρτιού πάνω από τα φρούτα. Γαρνίρετε με φλούδες κιτρολέμονού. Σερβίρετε αμέσως ή καλύψτε κάθε πιάτο και καταψύξτε τα μέχρι 3 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *