Δευτέρα, 20 Μαρτίου

Μαθήματα διαλογισμού δωρεάν:Δώσε περισσότερη χαρά στη ζωή σου!

Μαθήματα διαλογισμού δωρεάν

Θέλεις να είσαι πιο ήρεμη, να μην κρυώνεις εύκολα και να βρεις επιτέλους τη δύναμη να ξεκινήσεις διατροφή; Κάνε μαζί μας μαθήματα διαλογισμού δωρεάν.Πριν τον απορρίψεις,σκέψου ότι είναι ένα πρόγραμμα χαλάρωσης που το μόνο που απαιτεί είναι 10 λεπτά από το χρόνο σου.Έπειτα από δύο μήνες, το μέρος του εγκεφάλου που δημιουργεί το στρες λειτουργεί λιγότερο, άρα παράγεις περισσότερες ορμόνες χαράς και ευτυχίας. Έχεις δηλαδή και ψυχικά και σωματικά οφέλη. Τι λες, θα το δοκιμάσεις;


Μαθήματα διαλογισμού δωρεάν:Δώσε περισσότερη χαρά στη ζωή σου!

Βήμα 1

Εκμεταλλεύσου τα δωρεάν μαθήματα διαλογισμού και βρες ένα ήσυχο μέρος, κάθισε εκεί.Πρέπει να μην εκνευριστείς αν ο από πάνω σου αποφάσισε να πιάσει το τρυπάνι ή η συγκάτοικος σου έχει τέρμα τη μουσική. Κλείσε τα μάτια και συγκεντρώσου στο θόρυβο.Ύστερα από 30 δευτερόλεπτα θα έχεις συνηθίσει τη φασαρία και ο εγκέφαλός σου θα την αγνοεί. Μαγικό!

Μαθήματα διαλογισμού δωρεάν:Δώσε περισσότερη χαρά στη ζωή σου!

Βήμα 2

Ο στόχος σου τώρα είναι να προσπαθήσεις να κάνεις εικόνα το σώμα σου. Ξεκίνησε από το κεφάλι και σκέψου πώς αισθάνεται. Νιώθει ένταση ή χαλάρωση;
Συνέχισε με τους ώμους σου και κάνε το ίδιο μέχρι να φτάσεις στα πόδια. Όταν καταλάβεις ότι η
σκέψη σου ξεφεύγει, προσπάθησε να την επαναφέρεις στο σώμα σου. Αν αποσυντονιστείς τελείως,
γύρνα στην αρχή και ξεκίνα πάλι από το κεφάλι.

Μαθήματα διαλογισμού δωρεάν:Δώσε περισσότερη χαρά στη ζωή σου!

Βήμα 3

Μέτρησε τις αναπνοές σου. Ένα για εισπνοή, δύο για εκπνοή. Φτάσε μέχρι το 10 και επανάλαβε. Αν το μυαλό σου αρχίσει να ταξιδεύει σε άλλα θέματα (π.Χ. τι θα φας για βραδινό, το αυριανό meeting στη δουλειά κ.λπ.), ξεκίνα να μετράς από την αρχή. Δέκα λεπτά αργότερα (μπορείς να βάλεις χρονόμετρο), άνοιξε τα μάτια σου και τεντώσου.
Και να θυμάσαι…
Μη σε προβληματίζει αν το μυαλό σου δεν μπορεί να συγκεντρωθεί απόλυτα. Όσο περνάει ο καιρός, η εξάσκηση θα το κάνει πιο εύκολο.
Δοκίμασε τα μαθήματα διαλογισμού που σου προσφέρουμε εντελώς δωρεάν,για δέκα ημέρες.Θα δεις ότι σιγά σιγά θα νιώθεις περισσότερη διαύγεια και λιγότερο άγχος. Σκέψου το σαν γυμναστική για το μυαλό: όσο περισσότερη κάνεις, τόσο καλύτερα νιώθεις.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *