Δευτέρα, 20 Μαρτίου

Νεανικό πρόσωπο και σώμα με μη επεμβατικό λίφτινγκ

Νεανικό πρόσωπο και σώμα

Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση και απαλλαγείτε από τα σημάδια τον χρόνου χωρίς νυστέρι, κάνοντας σύμμαχό σας την πρωτοποριακή θεραπεία Ultherapy,και αποκτήστε νεανικό πρόσωπο και σώμα!

Το πέρασμα του χρόνου αφήνει τα σημάδια του στο δέρμα μας: χαλάρωση, ανεπιθύμητες ρυτίδες, σακούλιασμα του προσώπου κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους. Η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και η αποδυνάμωση της ελαστίνης μετά τα 35-40 είναι υπεύθυνες για τις ρυτίδες στο πρόσωπο και το λαιμό, το διπλοσάγονο, τη χαλάρωση της κοιλιάς και την πτώση των γλουτών. Η λύση βρίσκεται στο πρωτοποριακό μηχάνημα της θεραπείας Ultherapy, το οποίο επιτυγχάνει μη επεμβατικό λίφτινγκ χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της εστιασμένης δέσμης υπερήχων.

Η δράση της 

  • Η Ultherapy είναι μοναδική καθώς δρα σε διαφορετικά επίπεδα. ξεκινώντας, ο γιατρός εστιάζει τους υπερήχους στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων, συρρικνώνοντας τα. Σειρά έχουν οι επιφανειακότερες στιβάδες του δέρματος, στις οποίες κατευθύνεται η δέσμη διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Ο γιατρός κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιεί τη δέσμη των υπερήχων για να ανιχνεύσει τα προβληματικά σημεία του δέρματος κατευθύνοντας τη μέγιστη ενέργεια της Ultherapy σε αυτά και επιτυγχάνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια. Με την πολυεπίπεδη αυτή στόχευση αντιμετωπίζεται συνολικά η επιφανειακή χαλάρωση αλλά και εξασφαλίζεται η δομική ενίσχυση του δέρματος.

Τα πλεονεκτήματά της 

  • Μία και μοναδική συνεδρία είναι αρκετή για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Χωρίς ερεθισμό, χωρίς πόνο, το δέρμα ξαναγεννιέται, αυξάνεται ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου και επιτυγχάνεται εντυπωσιακή σύσφιγξη. Η παραμονή στο ιατρείο δεν ξεπερνάει τη μία ώρα. Αμέσως μετά ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές του χωρίς περιορισμούς. Με αυτό το μηχάνημα τελευταία τεχνολογίας δεν προκαλούνται ερεθισμοί, κοκκινίλες ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τα αποτελέσματα

  • Διορθώνονται οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας, συσφίγγει το δέρμα κάτω από το πιγούνι, μαζεύει το διπλοσάγονο, βελτιώνεται η χαλάρωση στο λαιμό και το ντεκολτέ. Στο σώμα γίνεται επίσης ορατή η διαφορά με θεαματική σύσφιγξη και βελτίωση της υφής του δέρματος της κοιλιάς, αλλά και ανόρθωση των γλουτών και του εσωτερικού των μηρών. Η Ultherapy προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, οικοδομώντας σταδιακά σε διάστημα 2-6 μηνών ένα εξαιρετικό σύνολο. 

New Image

ΔΡ ΠΕΤΡΟΣ ΦΛΩΡΟΣ, πτυχιούχος της 
Ιατρικής Σχολής τον Πανεπιστημίου Αθηνών 
με εξειδίκευση στη Δερματοχειρουργική, μέλος της 
Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και 
Αφροδισιολογίας (EADV) και της Αμερικανικής 
Ακαδημίας Δερματολογίας (AΑD) 

www.neotis.grΣχετικά άρθρα:

Αντιμετωπίστε τη γήρανση τη χαλάρωση και την απώλεια όγκου σε πρόσωπο και σώμα

Υγιή σφριγηλή και λεία επιδερμίδα

Ανάπλαση προσώπου λαιμού και ντεκολτέ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *