Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου

Προτάσεις επιστήμης λύσεις ομορφιάς για τα μαλλιά σας!

Προτάσεις επιστήμης λύσεις ομορφιάς για τα μαλλιά σας!

Τριχόπτωση, απώλεια μαλλιών, αλωπεκία;Προτάσεις επιστήμης λύσεις ομορφιάς για τα μαλλιά σας! Το πρόβλημα της αραίωσης των μαλλιών, που απασχολεί γυναίκες και άνδρες, μπορεί να οφείλεται σε γενετική προδιάθεση, άγχος, χρήση φαρμάκων, κακή διατροφή ή ορμονικές διαταραχές. “Όμως σήμερα, βρίσκει εξειδικευμένη και αποτελεσματική λύση στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής ΝΕΟΤΙS. Εδώ, κατόπιν λεπτομερούς ιατρικής εξέτασης με τριχοριζόγραμμα και φωτοτριχοριζόγραμμα, καθορίζεται η μέθοδος εκείνη που Θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τριχωτού της κεφαλής οριστικά.


neotis-2
Η μέθοδος PHONOPHORESIS βασίζεται στην τεχνολογία νέας γενιάς υπερήχων Ultrasonic Tricho Trophic (UHHT) και δίνει αποτελεσματική λύση στην τριχόπτωση που μπορεί να οφείλεται σε γυροειδή αλωπεκία, διάχυτη τριχόπτωση ή σε ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία.

Προτάσεις επιστήμης λύσεις ομορφιάς για τα μαλλιά σας!

Το σύστημα DENSDHAIR, με τη συσκευή ηλεκτροτριχογένεσης τελευταίας γενιάς, αντιμετωπίζει μοναδικά την αλωπεκία ανδρογενετικού τύπου, προκαλώντας φυσική διέγερση των τριχικών θυλάκων, μπλοκάροντας την απώλεια μαλλιών και ενδυναμώνοντας την τρίχα από τη ρίζα.
Μια αποτελεσματική και ολιγόλεπτη μέθοδος που προσφέρει υγεία στο τριχωτό της κεφαλής.

Προτάσεις επιστήμης λύσεις ομορφιάς για τα μαλλιά σας!

Κλινικές μελέτες του Πανεπιστημίου British Columbia στον Καναδά έδειξαν ότι το σύστημα DENSDHAIR σταμάτησε την τριχόπτωση και βοήθησε στην αναγέννηση των τριχών στο 96% των ασθενών.Κατά μέσο όρο οι συμμετέχοντες ασθενείς πέτυχαν 66% αύξηση των τριχών της κεφαλής.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *