Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Summer Love:Η καλοκαιρινή αγάπη μπορεί να κρατήσει;

καλοκαιρινή αγάπη

Summer Love:Η καλοκαιρινή αγάπη μπορεί να κρατήσει;

Φεύγοντας για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τη ρουτίνα, οι περισσότερες αδέσμευτες κάνουν όνειρα να γνωρίσουν τον άγνωστο που θα γίνει ο έρωτα της ζωής τους .Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι μας δίνονται περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες καθώς έχουμε πιο πολύ ελεύθερο χρόνο,άρα μπορούμε να ερωτευτούμε πολύ πιο εύκολα από ό,τι τον χειμώνα που είμαστε δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Αυτό όμως σημαίνει ότι η καλοκαιρινή αγάπη μπορεί να κρατήσει; 

Η καλοκαιρινή αγάπη αξίζει τον κόπο;

Όταν πηγαίνεις διακοπές με την προσδοκία πως θα βρεις τον άντρα της ζωής σου, μπορεί να παρασυρθείς και να δεις σ’ αυτόν που θα γνωρίσεις χαρακτηριστικά που εσύ θέλεις, χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχουν. Το καλύτερο σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι να αντιμετωπίζεις τη σχέση στις πραγματικές της διαστάσεις, χωρίς να επενδύεις περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε σε αυτές τις γνωριμίες.

Πριν ξεκινήσεις λοιπόν, προσπάθησε να δεις αν αξίζει τον κόπο. Κάτσε δηλαδή και σκέψου: με ακούει όταν του μιλάω, με κάνει να γελάω, σέβεται τις ιδιορρυθμίες μου, τις εκκεντρικότητές μου,τα ενδιαφέροντά μου; Με άλλα λόγια ενδιαφέρεται για μένα ή με πλησιάζει για άλλους λόγους; Ταυτόχρονα, δες ξεκάθαρα τι θέλεις κι εσύ από αυτή τη σχέση. Ό,τι απόφαση κι αν πάρεις πάντως, προσπάθησε να μην ακυρώνεις ούτε να μειώνεις τον εαυτό σου.

Summer Love:Η καλοκαιρινή αγάπη μπορεί να κρατήσει;

Η καλοκαιρινή αγάπη μπορεί να κρατήσει;

Γνωριζόσαστε στο καράβι για το νησί τη στιγμή που περιμένετε και οι δύο να παραγγείλετε καφέ. Εντελώς συμπτωματικά, συναντιόσαστε την επομένη στην παραλία και το ένα φέρνει τ’ άλλο… Το καλοκαίρι σε ενθαρρύνει να ζήσεις πιο εύκολα τις παρορμήσεις σου, να ανοίγεσαι πιο εύκολα, αλλά και να ερωτεύεσαι με το σκεπτικό «κλείνω τα μάτια και όπου βγει».

Μένει να αποδειχθεί αν ο έρωτας που φούντωσε με την πρώτη ματιά, θα μείνει ζωντανός και στα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια. Οι ειδικοί γύρω από το θέμα είναι «επιφυλακτικά ενθαρρυντικοί» υποστηρίζοντας πως ένας αληθινός έρωτας θα μπορούσε να κρατήσει, όμως γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται να κρατάμε και μια επιφύλαξη, ώστε να μην κινδυνεύσουμε να πληγωθούμε. ότι τίποτα δεν μας εμποδίζει να ξεκινήσουμε έναν καλοκαιρινό έρωτα όμως δεν πρέπει να τρέφουμε υπερβολικές ελπίδες.

Η καλοκαιρινή αγάπη είναι από άλλη πόλη

Πηγαίνετε διακοπές στο ίδιο νησί και όταν πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλον ερωτεύεστε κεραυνοβόλα. Ανησυχείτε όμως και οι δύο για τη διάρκεια του δεσμού, καθώς ζείτε σε διαφορετική πόλη ή ακόμα χειρότερα χώρα. Σ’ αυτήν την περίπτωση. αποδεχτείτε τις δυσκολίες και σκεφθείτε πως αν καταφέρετε να διατηρήσετε την επαφή και την επικοινωνία κρατώντας ζωντανή τη σχέση, ο δεσμός σας μπορεί να αντέξει στον χρόνο.

Προσπαθήστε πάντως να έρχεστε πιο κοντά εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη της τεχνολογίας ή και με συχνά ταξίδια για να βλέπετε ο ένας τον άλλον. Η σχέση θα διαλυθεί αν χάσετε την επαφή ή αν εξιδανικεύσετε τον σύντροφό σας με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε με την πρώτη ευκαιρία.

Summer Love:Η καλοκαιρινή αγάπη μπορεί να κρατήσει;

4 Σημάδια πως η καλοκαιρινή αγάπη δεν θα κρατήσει

  1. Δεν ζητάει το τηλέφωνό σου.
  2. Δεν κάνει σχέδια μαζί σου για το πώς θα συνεχίσετε τη ζωή στην πόλη.
  3. Δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική του ζωή.
  4. Πέφτει σε αντιφάσεις όταν αναφέρεται στην καθημερινότητά του.

Για μια νύχτα….

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως ακόμα και ένα one night stand μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο και δυνατό.Το θέμα είναι ξεκινώντας μια σχέση να μας αρέσει πραγματικά ο άλλος,να υπάρχει δηλαδή και επαφή.Από εκεί και πέρα,δεν είναι κακό μια προσγειωμένη εκτίμηση της κατάστασης .Δηλαδή στις διακοπές οι περισσότεροι που ερωτεύονται αλλάζουν εύκολα διάθεση και γνώμη και μπορεί να ξεχνούν εύκολα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *