Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Τονωτικό μασάζ προσώπου για χαλάρωση & ευεξία

Τονωτικό μασάζ προσώπου για χαλάρωση & ευεξία

Τονωτικό μασάζ προσώπου για χαλάρωση & ευεξία

Το τονωτικό μασάζ προσώπου χαλαρώνει την ένταση, τονώνει τους μυς, ενεργοποιεί την τροφοδότηση σε αίμα. Βελτιώνει την τονικότητα της επιδερμίδας και δραστηριοποιεί τη λειτουργία της λέμφου και την απομάκρυνση των τοξινών.

Μια φίλη σας θα πρέπει να κάθετε γονατιστή, πάνω σε ένα μαξιλάρι πίσω απ’ το κεφάλι σας, κι εσείς θα πρέπει να είσαστε ξαπλωμένη σε ένα στρώμα.


Πώς θα γίνει το τονωτικό μασάζ προσώπου

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ:

‘Ένα αιθέριο έλαιο και ένα λάδι βάσης σύμφωνα με τον τύπο ταυ δέρματος. Χρησιμοποιήστε μια διάλυση της τάξεως του 1% 1σταγόνα αιθέριο έλαιο σε 5 m1 (1 κουταλιά της σούπας) λάδι βάσης.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ:

1.Θα σας καθαρίσει καλά το πρόσωπο και θα το περάσει με τονωτική λοσιόν.

2.Θα βάλει λάδι στα ακροδάχτυλά της και με μεγάλες κινήσεις θα τραβήξει ελαφρώς τα δάχτυλά της από το κάτω μέρος του προσώπου προς τα επάνω, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Θα επαναλάβει πολλές φορές, αυξάνοντας σταδιακά την πίεση.

3.Θα τοποθετήσει τα ακροδάχτυλά της οριζόντια στο κέντρο του μετώπου. Θα τραβήξει προς τους κροτάφους αρκετές φορές, διατηρώντας μια σταθερή πίεση. Θα πρέπει να νιώσει τα κόκαλα του μετώπου κάτω απ’ το δέρμα τον προσώπου.

4.Θα βάλει τώρα τα ακροδάχτυλά της εκατέρωθεν της μύτης. Θα τραβήξει προς τα πάνω και προς τις πλευρές του προσώπου αρκετές φορές, χρησιμοποιώντας λίγο μικρότερη πίεση.

5. Χρησιμοποιώντας του δείκτες θα, κάνει μικρούς κύκλους πάνω από τη μύτη. Πρέπει να προσέξει να μην κλείσετε τους αεραγωγούς σωλήνες της μύτης. Θα συνεχίσει, κάνοντας μικρούς κύκλους πάνω από το πιγούνι και γύρω από την περιοχή του στόματος, αποφεύγοντας τα χείλη.

6.Θα ολοκληρώσει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε, με απαλές μεγάλες κινήσεις από το πιγούνι προς τα επάνω, μειώνοντας σταδιακά την πίεση μέχρι να διακόψει την επαφή. Η φίλη σας πρέπει να σας ενθαρρύνει να παραμείνετε ξαπλωμένη και να χαλαρώσετε για μερικά λεπτά, αφού τελειώσει το μασάζ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *