Σάββατο, 11 Ιουλίου

Ξεκούραστα μάτια με 3 μικρά μυστικά ομορφιάς!

Ξεκούραστα μάτια με 3 μικρά μυστικά ομορφιάς!

Ξεκούραστα μάτια με 3 μικρά μυστικά ομορφιάς!

Αποκτήστε ξεκούραστα μάτια με 3 μικρά μυστικά ομορφιάς. Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρείτε μυστικά για να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.Ξεκούραστα μάτια με επιθέματα τσαγιού

Ξεκούραστα μάτια με επιθέματα τσαγιού

Όποια και αν είναι η αιτία των μαύρων κύκλων, η αισθητική απαιτεί την εξαφάνισή τους» πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο. Για την καταπολέμησή τους συνιστώνται διάφορα ειδικά προϊόντα, αλλά και αρκετά γιατροσόφια. Τα οποία δύσκολα βέβαια τους εξαφανίζουν, αλλά έστω θα δείξουν πιο ξεκούραστα. Τα επιθέματα με ζεστό, όχι καυτό) τσάι είναι το πρώτο και φτηνότερο μέσον καταπολέμησης τους.

Η τεΐνη προκαλεί συστολή των τριχοειδών αγγείων και έτσι βοηθάει στον περιορισμό των μαύρων κύκλων. Τα επιθέματα θα πρέπει να παραμείνουν στα κλειστά μάτια, για 10 λεπτά το λιγότερο. Αν οι μαύροι κύκλοι συνοδεύονται από ελαφρύ πρήξιμο, δείχνουν ότι το πρόβλημα οφείλεται στην κακή λεμφατική λειτουργία. Θα πρέπει να εναλλάσσετε ζεστά και κρύα επιθέματα τσαγιού για αρκετή ώρα.

Δες ακόμα:Φροντίδα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών!

Ειδικά προϊόντα για ξεκούραστα μάτια

Ειδικά προϊόντα για ξεκούραστα μάτια

Αν τα μάτια σας έχουν μονίμως μαύρους κύκλους και πρήξιμο, θα πρέπει κάθε πρωί και βράδυ να χρησιμοποιείτε κάποιο ειδικό προϊόν. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν ενεργές αποσυμφορητικές, αντιφλεγμονώδεις ουσίες. Οι οποίες διεγείρουν την κυκλοφορία στα τριχοειδή αγγεία και ενισχύουν τα λεπτά τοιχώματά τους.

Για να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι την ώρα που τα εφαρμόζετε γύρω από τα μάτια, να πιέζετε ελαφρά την περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο διεγείρεται η λεμφατική και κυκλοφορική λειτουργία στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι κύκλοι και το πρήξιμο.
Θα πρέπει να αποφεύγετε το κάπνισμα και να πίνετε άφθονο νερό, για να βελτιώσετε στο μέγιστο την κυκλοφορία της λέμφου στην περιοχή των ματιών.

Δες ακόμα:Σακούλες κάτω από τα μάτια: Αντιμετώπιστε τις

Μακιγιάζ για ξεκούραστα μάτια

Μακιγιάζ για ξεκούραστα μάτια

Καλό είναι να μην προσπαθήσετε πάση θυσία να καλύψετε τους μαύρους κύκλους σας, διότι υπάρχει κίνδυνος να τους τονίσετε ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα concealer περιέχουν χρώμα, ενώ η υφή τους είναι κολλώδης και δύσκολα μπορεί κανείς να τα απλώσει σε πολύ λεπτό στρώμα.

Για να καλύψετε τους κύκλους σας, χρησιμοποιείστε ένα υγρό πινέλο ή ένα φον ντε τεν. Καλό είναι να μην βάφετε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια. Αλλά μόνο το εσωτερικό τμήμα της, εκεί δηλαδή όπου οι κύκλοι και οι σακούλες είναι εντονότεροι.

Θα πρέπει να αποφεύγετε τους έντονους μπλε και μωβ τόνους στο μακιγιάζ σας, διότι τονίζουν το φυσικό χρώμα των κύκλων. Προσπαθήστε να βάφετε περισσότερο την περιοχή πάνω από τα μάτια, ώστε να μην πέφτει η προσοχή στην περιοχή κάτω από αυτά.

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *