Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

Υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς για το πρόσωπο…και όχι μόνο!

Υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς για το πρόσωπο...και όχι μόνο!

Υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς για το πρόσωπο…και όχι μόνο!

Μάθε το υαλουρονικό νέας γενιάς με ποιον τρόπο ενισχύει αποτελεσματικά την αρχιτεκτονική του προσώπου…και όχι μόνο!
Το υαλουρονικό οξύ είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα (είναι φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας) και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο ή για να δώσει όγκο στα χείλη, στα ζυγωματικά και στα βαθουλωμένα μάγουλα.

Το υαλουρονικό νέας γενιάς χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα και από συνεκτικότητα και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και διαρκείας. Με το συγκεκριμένου τύπου υαλουρονικό επιτυγχάνεται αναπλήρωση του χαμένου όγκου με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, πράγμα που εξασφαλίζει αρμονία του προσώπου. Υπάρχουν, όμως, διαφορετικοί τρόποι για την εφαρμογή του ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για την ενίσχυση του κάτω μέρους του προσώπου

Η φυσική φθορά λόγω ηλικίας αλλά και η βαρύτητα επιδρούν στην ελαστικότητα του προσώπου, με αποτέλεσμα να παρατηρείται συχνά πτώση. Χαλάρωση στο κάτω περίγραμμα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του πιγουνιού και στην κάτω γνάθο. Σύμφωνα με έρευνες, σχεδόν ένα στα δύο άτομα δηλώνει ότι επιθυμεί να αναδιαμορφώσει το κάτω περίγραμμα του προσώπου.

Πλέον, μπορούμε εύκολα να ενισχύσουμε το πιγούνι και την κάτω γνάθο του ασθενή με ειδικά ενέσιμα υαλουρονικά νέας γενιάς. Προσδίδουν αποτελέσματα τα οποία διαρκούν μέχρι έναν με ενάμιση χρόνο.

Υαλουρονικό σε μορφή μεσοθεραπείας για ολοκληρωτική αναζωογόνηση του προσώπου

Για άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο την πιο δραστική λύση την προσφέρει η εφαρμογή της ενέσιμης μεσοθεραπείας με υαλουρονικό οξύ.Η μεσοθεραπεία τονώνει αποτελεσματικά το δέρμα και γίνεται με μικρά τσιμπηματάκια. Οι ενέσεις μεσοθεραπείας χαρίζουν ένα λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα. Χάρη στις βιταμίνες και στο υαλουρονικό οξύ που περιέχουν. Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία του, βελτιώνεται με την τοποθέτηση μικρής ποσότητας υαλουρονικού στα πιο επιφανειακά δερμικά στρώματα, όπου υπάρχει ανάγκη για ενυδάτωση.

Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες, που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα. Έτσι, τα συστατικά εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.
Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό συνήθως επαναλαμβάνεται έπειτα από τρεις ή έξι μήνες, ανάλογα
με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Η διάρκεια της επίδρασης του υλικού εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της περιοχής στην οποία γίνεται η εφαρμογή, από το βάθος εγχύσεων, από την πίεση του ιστού των εγχύσεων, καθώς και από την τεχνική που εφαρμόζει ο γιατρός.

Πόσες μέρες πριν από την επίσημη εμφάνιση

Όπως εξηγεί ο ειδικός, η διόρθωση είναι άμεση, ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να υπάρχει στην περιοχή πρήξιμο, κοκκινίλα ή ήπια ευαισθησία, τα οποία, όμως, υποχωρούν στη συνέχεια, Όλες οι θεραπείες με ενέσιμα μπορεί να προκαλέσουν κάποια μελανιά. Γι’ αυτό καλό θα είναι να υπάρχει ένα περιθώριο ασφαλείας 7-10 ημερών πριν από κάποια επίσημη εμφάνιση. Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό και έχει διάρκεια από 8-12 μήνες.

4+1 όχι τόσο γνωστές χρήσεις των fllers

Πιθανόν δεν το γνωρίζεις αλλά τα flllers χρησιμοποιούνται ως λύση σε αισθητικά προβλήματα με τρόπο διαφορετικό από τους συμβατικούς.

  • 1. Για τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας
  • 2. Για το γέμισμα των λοβών
  • 3. Για την απαλλαγή από τις ρυτίδες στα γόνατα
  • 4. Για τον περιορισμό των ρυτίδων στους αγκώνες
  • 5. Για την κάλυψη ουλών από ακμή

Να σημειωθεί ότι σε όλες τις εφαρμογές, όταν φεύγει το υαλουρονικό έπειτα από 10-12
μήνες, στις περισσότερες περιπτώσεις παραμένει ένα ποσοστό βελτίωσης πιο μόνιμο, Αυτό
οφείλεται στην παραγωγή κολλαγόνου και στη βελτίωση της όψης του δέρματος.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *