Σάββατο, 13 Απριλίου

Υποαλλεργικά γάντια νιτριλίου για ευαίσθητες επιδερμίδες

gantia-apo-nitrilioΥποαλλεργικά γάντια νιτριλίου για ευαίσθητες επιδερμίδες

Για τους επαγγελματίες που ασχολούνται εντός εργαστηρίου η άνεση και η ασφάλεια είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά. Στο εμπόριο υπάρχουν εκατοντάδες είδη από γάντια που όμως δεν ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες. Γάντια που σχίζονται με το παραμικρό ενώ προκαλούν δερματοπάθειες σε ευαίσθητες επιδερμίδες είναι κάτι που θα πρέπει να αποφεύγετε.

Εάν είστε επαγγελματίες και εργάζεστε μέσα σε εργαστήρια τότε σίγουρα θα χρειαστείτε γάντια από νιτρίλιο. Πρόκειται για ειδικά γάντια τα οποία δεν περιέχουν λάτεξ ή πούδρα και κατασκευάζονται από απαλό καουτσούκ ώστε να είναι λεία και απαλά. Η ανθεκτικότητα στο σκίσιμο είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό όταν μιλάμε για εργαστηριακή χρήση με χημικές ουσίες ή εξετάσεις.

Δοκιμάστε γάντια νιτριλίου!

Τα γάντια νιτριλίου Peha Soft Nitrile Fino χρησιμοποιούνται ως μέσα ατομικής προστασίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 374, Κατηγορία Ι και ΙΙ , για χρήση σε εργασίες όπου υπάρχει επαφή με χημικές ουσίες και απολυμαντικά μέσα. Μπορείτε να τα φορέσετε σε εργαστήριο καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε οποιαδήποτε χημική ουσία.

Βέβαια, καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση το άτομο κινδυνεύει από μολύνσεις. Επίσης, είναι κατάλληλα για βιομηχανίες τροφίμων καθώς διαθέτουν πιστοποίηση για επαφή με τρόφιμα.

Τα γάντια νιτριλίου διακρίνονται για την άριστη εφαρμογή τους ενώ έχουν ανάγλυφη υφή με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η αίσθηση της αφής και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία σας.

Φυσικά, την ποιότητα των γαντιών νιτριλίου εγγυάται ο Γερμανικός οίκος Hartmann αφού άμεσα θα παρατηρήσετε την άριστη εφαρμογή και και την μοναδική τους υφή.

Συνδυάστε τα γάντια νιτριλίου με υποαλλεργικά γάντια

ypoallergika-gantia

Πολλοί άνθρωποι έχουν μια εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν δερματοπάθειες και να ταλαιπωρούνται. Σε αυτή την περίπτωση που σας ενοχλεί η πούδρα ή το λάτεξ μπορείτε να δοκιμάσετε  υποαλλεργικά, βαμβακερά γάντια με την σύσταση του γιατρού σας.

Τα συγκεκριμένα, μπορούν να φορεθούν κάτω από τα κανονικά γάντια νιτριλίου ώστε να μην σας προκαλέσουν πρόβλημα στην επιδερμίδα σας.  Τα βαμβακερά αυτά γάντια είναι ανατομικά ενώ έχετε την δυνατότητα να τα πλύνετε, να τα σιδερώστε και να τα επαναχρησιμοποιήσετε άφοβα.

Δώστε προσοχή στα γάντια που χρησιμοποιείτε

Δώστε λοιπόν, σημασία στα γάντια που χρησιμοποιείτε καθώς κατά την διάρκεια της δουλειά σας η ασφάλεια είναι το παν. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα απλά συμβατικά γάντια του εμπορίου τότε σίγουρα τα γάντια από νιτρίλιο θα σας ενθουσιάσουν.

Έτσι,  θα βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της δουλειάς σας αφού η υφή βελτιώνεται και έτσι θα έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια μιας και κάτι τέτοιο είναι υποχρεωτικό όταν μιλάμε για εργασία μέσα σε εργαστήριο.

Δείτε περισσότερα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *