Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου

5 βασικά αίτια σεξουαλικής απογοήτευσης

αίτια σεξουαλικής απογοήτευσης5 βασικά αίτια σεξουαλικής απογοήτευσης

Μπορεί η συμπεριφορά στο κρεβάτι να αποτελέσει αιτία χωρισμού; Μάλλον ναι, και μάλιστα συμβαίνει συχνά. Ας δούμε τα 5 βασικά αίτια σεξουαλικής απογοήτευσης που αποτελούν ικανούς λόγους για να μη συνεχιστεί ένας μεγάλος έρωτας!


1.Ο ρόλος του μεγέθους

Αν και δεν ανήκει στα απαραίτητα συστατικά μιας επιτυχούς ερωτικής πράξης, δεν παύει να επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουμε έναν άντρα. Γιατί; Γιατί με το κοινωνικό «αστειάκι» περί μεγέθους τελικά μεγαλώνουν και τα δύο φύλα. Έτσι, θέλοντας και μη, έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο η σύνδεσή του με τον ανδρισμό ή τη σεξουαλική ικανοποίηση.Επομένως, ενδεχόμενο μικρό μέγεθος δεν αποκλείετε να μας απογοητεύσει.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:6 Λόγοι που καταλήγεις με λάθος άντρες!

2.Πες μου πώς το κάνει, να σου πω ποιος είναι…

Όλη η διαδικασία, από το πρώτο φιλί μέχρι την αγκαλιά μετά την συνουσία, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κι αυτό γιατί εκεί ο άντρας εκφράζει, σε πολλαπλές στιγμές, τη φιλοσοφία, την εμπειρία του και, το πιο σημαντικό, του τρόπο που αντιμετωπίζει τη γυναίκα. Αν και η ερωτική πράξη είναι ίδια σε όλα τα
ζευγάρια, η προσέγγισή της την κάνει μοναδική. Η επικοινωνία που αναπτύσσεται αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητας και των δύο. Αν, λοιπόν, προκύψει σεξουαλική διάψευση μπορεί να οδηγήσει και στην απόρριψη.

5 βασικά αίτια σεξουαλικής απογοήτευσης

3.Η διάρκεια της πράξης

Μικρή ή ατελείωτη; Και στις δύο περιπτώσεις προξενεί ανησυχία. Όταν είναι πολύ σύντομη, η γυναίκα δεν ικανοποιείται, ενώ όταν κρατάει ώρες, κουράζεται. Αυτό που συμβαίνει σ’ αυτές τις δύο εμπειρίες είναι ότι επιβάλλεται ο ρυθμός του άντρα και η γυναίκα προσπαθεί να προσαρμοστεί. Η ανησυχία συνήθως δεν προκαλείται από το «λίγο» ή το «πολύ». Εξάλλου, πάντα η ποιότητα μετράει. Η γυναίκα νιώθει άσχημα όταν ο άντρας δεν δείχνει το απαραίτητο ενδιαφέρον, όταν, δηλαδή, δεν εισάγει στη δική του σεξουαλική ικανοποίηση και το ρυθμό του οργασμού της.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Τι να πω στο πρώτο ραντεβού; 15 ερωτήσεις για να σπάσει ο πάγος!

4.«Παράξενες» διαθέσεις από την πρώτη φορά

Σε αυτή την περίπτωση σημαντικό θεωρείται το τι ορίζει ο καθένας ως «παράξενες» διαθέσεις. Η αντίληψη της σεξουαλικής τακτικής είναι θέμα εμπειρίας και, κατά μεγάλο ποσοστό, προσωπικής αναζήτησης. Βέβαια, η ηθική που διαμορφώνουν η οικογένεια και η κοινωνία δημιουργεί με τη σειρά της αναστολές ή περιορισμούς.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Η χημεία του έρωτα!

Την πρώτη φορά λοιπόν που έρχονται σε επαφή δύο άτομα, έρχεται σε επαφή και ολόκληρος ο ιδεολογικός του καθενός κόσμος όσον αφορά στη σεξουαλική πράξη. Εάν συγκρουστούν οι κόσμοι αυτοί, ακολουθεί η απογοήτευση, καθώς αισθάνονται προδομένοι και από τον άλλο και από τον εαυτό τους. Και οι δύο, δηλαδή, βρίσκονται σε αρκετά δύσκολη θέση.

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *