Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου

Ενεργειακή αρωματοθεραπεία και διώξτε την αρνητική ενέργεια

Ενεργειακή αρωματοθεραπεία και διώξτε την αρνητική ενέργεια

Ενεργειακή αρωματοθεραπεία και διώξτε την αρνητική ενέργεια

Η ενεργειακή αρωματοθεραπεία έχει πολλές άλλες εκδηλώσεις, όπως η χρήση των αιθέριων ελαίων με κρυστάλλους. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια για να δουλέψετε πάνω στα τσάκρας ή Κέντρε ψυχικής ενέργειας στο σώμα και με την αύρα που περιβάλλει το υλικό σώμα, για να καθαρίσετε την μπλοκαρισμένη ή αρνητική ενέργεια.
O διαλογισμός με αιθέρια έλαια ή ο διαλογισμός πριν κάνετε μια αγωγή αρωματοθεραπείας είναι μια καλή εισαγωγή στην ενεργειακή.

Όπως είδατε, ο διαλογισμός σάς βοηθά να αξιολογήσετε την πνευματική σας ύπαρξη, και όταν χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια με τους διάφορους διαλογισμούς μπορείτε να ανακαλύψετε και τη δική τους λεπτή πλευρό. Δουλεύοντας με το λεπτό αυτό τρόπο, μπορεί να έχετε πολύ βαθιά θεραπευτικά αποτελέσματα.

Η λεπτοφυής δονητική θεραπευτική ενέργεια των αιθέριων ελαίων συμπληρώνει τα λεπτά
ενεργειακά πεδία, κέντρα και κανάλια που υπάρχουν μέσα σε όλους μας. Η ενεργειακή αρωματοθεραπεία είναι μια άλλη σημαντική πτυχή της ολιστικής αρωματοθεραπείας και δουλεύει αρμονικά παράλληλα με τα μασάζ αρωματοθεραπείας, τα αρωματικά μπάνια και όλες τις άλλες θεραπείες αρωματοθεραπείας.

Έτσι, δεν πρέπει να την θεωρήσετε ως μια ξεχωριστή σχολή αλλά ως ένα συμπλήρωμα της αρωματοθεραπείας, Οποιαδήποτε προσπάθεια διαχωρίσετε και να απομονώσετε τις διάφορες πτυχές της αρωματοθεραπείας έρχεται σε αντίθεση με την ολιστική αρχή.

Διατηρώντας ανοιχτούς τους ορίζοντες

Για να δουλέψετε αποτελεσματικά με τη λεπτή πλευρά του εαυτού σας και τα αιθέρια έλαια απαιτείται να έχετε ανοιχτό μυαλό χωρίς όμως να ξεχνάτε την κοινή λογική. Πρέπει να αποφύγετε τις New Age αρλούμπες, παραμένοντας όμως ανοιχτοί στα λεπτά, ψυχικά φαινόμενα, τα οποία δεν μπορούν να αποδειχθούν εμπειρικά ή επιστημονικά, και συνήθως δεν μπορούν να δώσουν και μια λογική εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Οι αρχαίοι βοτανολόγοι θεωρούσαν ότι τα φυτά είχαν σχέση με τους πλανήτες. Στη σύγχρονη αρωματοθεραπεία εξετάζουμε τα αιθέρια έλαια και από μια λεπτή, αστρολογική προοπτική. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να δούμε πώς οι προσωπικότητες” αιθέριων ελαίων αντικατοπτρίζονται στα διαφορετικά ζώδια.

Η προσέγγιση αυτή παρέχει μια εναλλακτική, λεπτή μέθοδο επιλογής των αιθέριων ελαίων που θα χρησιμοποιήσετε. Στις αγωγές αρωματοθεραπείας, σύμφωνα με τις αστρολογικές επιρροές και
κλίσεις τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *