Μια καρμπονάρα ιδιαίτερη και γευστική χάρη στην καπνιστή πανσέτα αντί του μπέικον και στο ποσέ αυγό που σπάμε μόλις πριν την πρώτη απολαυστική μπουκιά.Μια καρμπονάρα αλλιώτικη από τις άλλες!
Για την καρμπονάρα θα χρειαστείς:
- 200 γραμ. λιγκουίνι
200 γραμ. καπνιστή πανσέτα (όχι μπέικον)
2 σκελίδες σκόρδο
160 γραμ. τυρί κρέμα
Μαϊντανό
2 αυγό
100 γραμ. παρμεζάνα
Ξεκινώντας….
Βράσε τα μακαρόνια αι dente. Κόψε την πανσέτα σε μικρούς κύβους,βάλε την σε ένα τηγάνι μαζί με τα σκόρδα ολόκληρα (τα οποία αφαιρείς μετά) και, μόλις πάρει χρώμα, προσθέτεις τα ζυμαρικά, το τυρί κρέμα και λίγο νερό από το βράσιμο. Μόλις δέσουν τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, πρόσθεσε το μαϊντανό και λίγη παρμεζάνα τριμμένη. Κάνε το αυγό ποσέ και τοποθέτησε το πάνω από τα ζυμαρικά. Τέλος, βάλε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δες ακόμα:
[thb_contentbox heading=”Λαζάνια στο φούρνο με λαχανικά” heading_color=”#f20a67″ image=”3170″ link=”url:http%3A%2F%2Fbeauty-secrets.gr%2Flazania-me-laxanika%2F|title:%CE%9B%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC|” content_color=”#000000″]Σήμερα θα μαγειρέψουμε τα αγαπημένα μας λαζάνια,με μια πιο υγιεινή συνταγή,αντικαθιστώντας τα πολύ λιπαρά τυριά με τυρί ρικότα χωρίς λιπαρά,με τυρί [/thb_contentbox]
[thb_contentbox heading=”Τηγανιτά ζυμαρικά με γαρίδες” heading_color=”#f20a67″ image=”3246″ link=”url:http%3A%2F%2Fbeauty-secrets.gr%2Fzymarika-me-garides%2F|title:%CE%A4%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%84%CE%AC%20%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82|” content_color=”#000000″]Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 3 περ. λεπτά. Μουσκεύετε τα μανιτάρια 15 λεπτά σε ζεστό νερό, τα βγάζετε και τα κόβετε λίγο μικρότερα. Στραγγίζετε[/thb_contentbox]