Τετάρτη, 17 Απριλίου

Κρύψε τις ατέλειες στο σώμα σου με το τρικ των ώμων!

Κρύψε τις ατέλειες

Κρύψε τις ατέλειες στο σώμα σου με το τρικ των ώμων!Οι όμορφοι σέξι ώμοι προσφέρουν ένταση στο πάνω μέρος του κορμού, βοηθάνε το σώμα να δείχνει πιο δυνατό, πιο γερό, πιο αποφασιστικό. Η ομορφιά αλλάζει στόχο και ανακαλύπτει ότι το γυναικείο σώμα δεν αποτελείται μόνο από στήθος και περιφέρεια.

Δυναμώνοντας τους ώμους καταφέρνουμε να τραβήξουμε την προσοχή από ένα μικρό στήθος ή μια μεγάλη περιφέρεια. Η ενίσχυσή τους είναι απαραίτητη για τη συνολική φυσική κατάσταση και αποτελείτο καλύτερο τρικ για ένα σώμα πιο αδύνατο και γραμμωμένο.


Κρύψε τις ατέλειες στο σώμα σου με το τρικ των ώμων!

Αν κοιτάξουμε μια πολύ κοντινή φωτογραφία των οπισθίων μιας γυναίκας, δεν μπορούμε να κρίνουμε αν είναι μεγάλα ή μικρά. Αν όμως βλέπαμε την εικόνα ολόκληρου του σώματος από πίσω θα συγκρίναμε τα οπίσθια με το άνοιγμα των ώμων για να καταλάβουμε το μέγεθός τους. Αυτό σημαίνει ότι οι αναλογίες είναι αυτές που έχουν σημασία. Οι γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια πρέπει να ασχοληθούν με τους ώμους τους. Γυμνάζοντας τους θα ανακαλύψουν ότι οι γοφοί τους δείχνουν στενότεροι.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Δείξε πιο αδύνατη με τα κατάλληλα ρούχα

Πως θα διατηρήσουμε τους ώμους μας σε καλή κατάσταση

 • Το περήφανο, αγέρωχο ανάστημα είναι διαχρονικό κριτήριο ομορφιάς αλλά οι περισσότερες γυναίκες σήμερα υποφέρουμε από κυρτούς, σκυφτούς ώμους. Για όλα φταίει η πολύωρη εργασία στο γραφείο.Αντίθετα, όσες δουλεύουν όρθιες σε χειρωνακτικές εργασίες δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.
 • Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε τη στάση μας είναι να τονώσουμε με γυμναστική τις μυϊκές ομάδες από τη μέση μέχρι τους ώμους, για να υποστηρίξουμε την ωμοπλάτη.
 • Για να διατηρήσουμε τους ώμους σε καλή κατάσταση χρειάζεται και προσεκτική επιλογή στο στρώμα του ύπνου. Τα καινούργια ορθοπεδικά στρώματα που ακολουθούν το σχήμα του σώματος στηρίζουν σωστά τη σπονδυλική στήλη. Η άποψη που ήθελε τα στρώματα πολύ σκληρά έχει πλέον ξεπεραστεί.
 • Επίσης το ύψος των τακουνιών μας να μην ξεπερνάει τα 4 εκατοστά καθώς τα ψηλά τακούνια επιβαρύνουν τη σπονδυλική στήλη και αλλοιώνουν τη στάση.

Κρύψε τις ατέλειες στο σώμα σου με το τρικ των ώμων!

Σωστή γυμναστική για όμορφους και σέξι ώμους

Καμία αισθητική επέμβαση δεν μπορεί να αυξήσει τους ώμους, η γυμναστική. Είναι ο μόνος τρόπος για τη βελτίωσή τους με ασκήσεις που δεν στοχεύουν στην καύση του λίπους, όπως η αεροβική, αλλά
στην ενίσχυση του μυικού συστήματος.Με μισή ώρα άσκηση 3 φορές την εβδομάδα μπορούμε να αυξήσουμε τη μυϊκή μάζα και να αλλάξουμε αισθητά την εικόνα μας.

 • Με απλές κινήσεις: Στεκόμαστε όρθιες μπροστά στον καθρέφτη με το ένα χέρι στην ανάταση και το άλλο κάτω. Κάνουμε 8 εκτινάξεις και αλλάζουμε χέρι.
 • ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Στιλιστικά κόλπα για να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία!
 • Συνεχίζουμε κάνοντας 8 μικρές περιστροφές. Αλλάζουμε και επαναλαμβάνουμε.’ Ύστερα, με τα χέρια στην έκταση, κάνουμε 8 ταυτόχρονες περιστροφές των χεριών με χαμηλωμένους ώμους.
 • Ξαπλώνουμε ανάσκελα και σε στάση γέφυρας κινούμαστε με χέρια και πόδια προς την κατεύθυνση της κορυφής του κεφαλιού μας. Στην ίδια θέση, με τις παλάμες στο πάτωμα κινούμε ανάποδα πους ώμους.
 • Με μπάλα: Πρόκειται για μια δερμάτινη μπάλα γεμάτη άμμο από 5 έως 10 κιλά που θα τη βρεις στα καταστήματα αθλητικών ειδών.
 • Την πετάμε με το ένα χέρι ψηλά στον αέρα και την πιάνουμε.Επαναλαμβάνουμε 8 φορές και αλλάζουμε. Συνεχίζουμε και με τα δύο χέρια. Για να κάνουμε πιο δύσκολη την άσκηση πετάμε την μπάλα πίσω από την πλάτη, γυρίζουμε και την πιάνουμε.
 • Με βαράκια: Εξοπλιζόμαστε με 2 βαράκια του 1,5 κιλού με μεγαλύτερο βάρος κινδυνεύουμε να κάνουμε κακό στους μυς.
 • ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Ασκήσεις για σέξι πλάτη….για να γυρίσουν και να σε κοιτάξουν με θαυμασμό!
 • Στεκόμαστε όρθιες, κρατάμε τα βαράκια και αφήνουμε τα χέρια να αιωρούνται μπροστά από τον κορμό μας σε σχήμα Χ.Επαναλαμβάνουμε 8 φορές και συνεχίζουμε με αιωρήσεις των χεριών ευθεία πίσω. Ακολουθούν αιωρήσεις που ολοκληρώνονται με ανάταση και αιωρήσεις εναλλάξ μπρος-πίσω. Στη συνέχεια ανοίγουμε τα χέρια στην έκταση και τα διπλώνουμε στο στήθος επαναλαμβάνοντας 8 φορές.
 • Με σπορ: Την ιδανικότερη μυική ενδυνάμωση για τους ώμους εξασφαλίζει η κολύμβηση στο στιλ πεταλούδας. Το ίδιο αποτελεσματικά είναι το βόλεϊ, η αναρρίχηση (κάποια γυμναστήρια διαθέτουν
  ειδικό διαμορφωμένο χώρο), η κωπηλασία και το πολύζυγο.

 

Κρύψε τις ατέλειες στο σώμα σου με το τρικ των ώμων!

ΜΕ ΤΗΑΙ ΜΑΣΑΖ

Επειδή οι ώμοι σηκώνουν το «βάρος» της ζωής χρειάζονται ειδική περιποίηση. Η ανατολική ιατρική τους αποφορτίζει με thai μασάζ.
Θεωρείται το πιο ολοκληρωμένο μασάζ σώματος καθώς χαλαρώνει και επιμηκύνει τους μυς, απελευθερώνει τις κλειδώσεις, ευθυγραμμίζει το σκελετό και αποκαθιστά τη ροή της ενέργειας. Ονομάζεται και «παθητική γιόγκα» γιατί ο θεραπευτής εφαρμόζει διατάσεις και ανοίγματα που πετυχαίνουν αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό της γιόγκα.

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *