Δευτέρα, 5 Ιουνίου

Λεύκανση δοντιών για λαμπερό χαμόγελο!

Λεύκανση δοντιών για λαμπερό χαμόγελο!Λεύκανση δοντιών για λαμπερό χαμόγελο!

Το λαμπερό χαμόγελο δεν είναι προνόμιο των σταρ. Η λεύκανση είναι πια υπόθεση ρουτίνας…
Προηγείται σχολαστικός καθαρισμός, για ν’ απομακρυνθούν η πλάκα και οι εξωτερικές κηλίδες και να διαπιστωθούν και να θεραπευθούν τυχόν προβλήματα, όπως η τερηδόνα.Η οριστική αποκατάσταση των προβλημάτων γίνεται αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασία της λεύκανσης, Πριν από την επέμβαση, πραγματοποιείται ένα είδος προσωρινής αποκατάστασης
τα δόντια χάνουν τη λευκότητα τους με τα χρόνια.

Σε μερικούς η διαδικασία αστή εξελίσσεται με πιο γρήγορους ρυθμούς, καθώς συντρέχουν ειδικοί λόγοι:

  • Το κάπνισμα, γιατί «διαποτίζει» τα δόντια με πίσσα,
  • Κατανάλωση τροφών πλούσιων σε χρωστικές τσάι, καφές), που προκαλούν το υποκίτρινο χρώμα,
  • Η λήψη ορισμένων αντιβιοτικών (τετρακυκλίνες).
  • Η προοδευτική νέκρωση του πολφού (του μέρους δηλαδή του δοντιού όπου βρίσκονται τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία) από την τερηδόνα.

Λεύκανση δοντιών για λαμπερό χαμόγελο!

Το λαμπερό χαμόγελο δεν είναι προνόμιο των σταρ. Η λεύκανση είναι πια υπόθεση ρουτίνας…
Προηγείται σχολαστικός καθαρισμός,

Το ιδανικό χρώμα

Δεν είναι ίδιο για όλους τους ανθρώπους… Γι’ αυτό και ο γιατρός πρέπει ν’ ανακαλύψει ποιος τόνος λευκού προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο το φυσικό σας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μη μοιάζει τεχνητό και αφύσικο.

Με τη διαδικασία της λεύκανσης δοντιών, επεμβαίνει στην αδαμαντίνη, που αρχικά είναι διαφανής. «χρωματίζεται» από την οδοντίνη, που βρίσκεται πιο μέσα και έχει διάφορες αποχρώσεις, φωτεινές ή σκούρες.

Ο γιατρός προσπαθεί να καθορίσει την αδαμαντίνη, έτσι ώστε να φανεί το χρώμα της οδοντίνης. Για να εντοπίσει το κατάλληλο λευκό, χρησιμοποιεί ειδικό δειγματολόγιο. τι να προσέξετε

Αν ακολουθήσετε τη μέθοδο με τους νάρθηκες, θα χρειαστεί να επιμείνετε στα δόντια με δυσχρωμίες οφειλόμενες σε αντιβιοτικά ή φθοριάσεις, που, για ν’ απομακρυνθούν, απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Η λεύκανση «λειτουργεί» μόνο στα φυσικά δόντια. Τα λευκά σφραγίσματα, οι στεφάνες και οι θήκες δεν αλλάζουν απόχρωση. Αν η αντίθεσή τους είναι υπερβολικά έντονη, μπορεί να γίνει αντικατάστασή τους.

Τεχνικές λεύκανσης

Νάρθηκες,Λέιζερ,και όψεις πορσελάνης

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *