Τρίτη, 28 Μαρτίου

5 παρενέργειες περιόδου που δεν φαντάζεσαι! 

5 παρενέργειες περιόδου που δεν φαντάζεσαι! 5 παρενέργειες περιόδου που δεν φαντάζεσαι!

Οι, παρενέργειες περιόδου δεν είναι μόνο τα νευράκια που έχεις αυτά είναι σίγουρα. Αν μέχρι σήμερα κατηγορούσες τη γυναικεία φύση σου για τις συνεχείς εναλλαγές στη διάθεσή σου, σου έχουμε νέα!


Τόσο η ωορρηξία όσο και η περίοδος αλλά και κάποιες μέρες πριν από αυτή, μπορούν να επηρεάσουν πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζεις.Ξεκινώντας από τον τρόπο που επιλέγεις σύντροφο μέχρι… τον τόνο της φωνής σου. Σου κινήσαμε το ενδιαφέρον;

1. ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΑ… ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αν και συνήθως σου αρέσουν οι «άντρες για σπίτι», υπάρχουν φορές μέσα στο μήνα που πιάνεις τον εαυτό σου να κρυφοκοιτάζει το συνάδελφο που φέρνει μάλλον σε επαναστάτη.

Για όλα φταίει ο κύκλος σου! Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι γυναίκες στην ωορρηξία όταν δηλαδή η γονιμότητά μας βρίσκεται στο peak της προτιμάμε τα κακά παιδιά και αδιαφορούμε για τους πιο… γλυκανάλατους τύπους.

2. ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

Στη λίστα με τα ενοχλητικές παρενέργειες περιόδου, μπορείς να προσθέσεις και την τάση σου να… τσιμπάς λοιμώξεις.

3. ΑΛΛΑΖΕΙ H ΦΩΝΗ ΣΟΥ

Και σαν να μην ήταν αρκετά το πρήξιμο, ο πόνος στην κοιλιά και οι ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σου. Η μητέρα φύση έχει φροντίσει να σε προικίσει και με ένα ακόμα δυσάρεστο: Την ενοχλητική φωνή!

4. ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ

Κι όμως, οι μέρες της ωορρηξίας σου μπορούν να έχουν επίδραση ακόμα και στο πόσο συχνά φαντασιώνεσαι.

5. ΣΕ ΚΑΝΕΙ SHOPAHOLIC!

Παράξενο κι όμως 100% αληθινό. Περίπου δέκα μέρες πριν από την έναρξη της περιόδου σου είσαι πιο επιρρεπής στο shopping therapy. τι προσπαθείς να, θεραπεύσεις; Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Νο1 ένοχος για την καταναλωτική σου μανία είναι η κακή διάθεση, χαρακτηριστική παρενέργεια περιόδου!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *