Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου

Οι κακοί φίλοι που ΔΕΝ θα ήθελες να έχει ο φίλος σου…

Οι κακοί φίλοι που ΔΕΝ θα ήθελες να έχει ο φίλος σου...

Οι κακοί φίλοι που ΔΕΝ θα ήθελες να έχει ο φίλος σου…

Οι κακοί φίλοι του (που ΔΕΝ θα ήθελες να έχει ο φίλος σου) Πέντε τύποι άντρα που κινδυνεύεις να συναντήσεις στην παρέα του αγαπημένου σου.

1. Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΡΓΕΝΗΣ

Πώς θα τον αναγνωρίσεις: Είναι τόσο κακή επιρροή, που κάνει τον Charlie Sheen να φαίνεται καλόγερος. Δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει στο αγόρι σου οποιοδήποτε θηλυκό με αποκαλυπτικό ντεκολτέ βρεθεί σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων. Και όταν κανονίζετε έξοδο, προτείνει πάντα στριπτιζάδικο.
Πώς θα τον νικήσεις: θα ήταν πολύ άκυρο και άσκοπο να ζητήσεις από το αγόρι σου να ξεκόψει από τον αιώνιο εργένη. Μπορείς, όμως, να τον μειώσεις στα μάτια του σχολιάζοντας στο αγόρι σου δήθεν χαριτωμένα και πεταρίζοντας τα βλέφαρα: «Εσύ δεν χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς για να δεις στριπτίζ, μπέιμπι μου».

2. ΤΟ ΨΩΝΙΟ

Πώς θα τον αναγνωρίσεις: Καταρχάς, από το «βρουμ βρουμ» του μουράτου αμαξιού του. Μετά, από τη λογοδιάρροιά του σχετικά με το μπόνους του.

Πώς θα τον νικήσεις: Το πρόβλημα με το ψώνιο; Πληγώνει τον ανδρισμό του αγοριού σου. Για να τον. .. επαναφέρεις, θύμισε στο αγόρι σου ότι μπορεί να χάνει στα χρήματα, κερδίζει όμως στον έρωτα.

3. Ο ΦΙΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

Πώς θα τον αναγνωρίσεις: Από τους κοιλιακούς-φέτες, τα πράσινα μάτια, το sexy χαμόγελο… ουφ, πάλι κολάστηκες! Από τότε που τον γνώρισες, τον φαντασιώνεσαι συχνά. ..

Πώς θα τον νικήσεις: Aς υποθέσουμε καταρχάς ότι σε εμπνέει για ερωτικά όνειρα αλλά όχι για σχέση, σωστά; Ωραία, τώρα προσπάθησε να τον απομυθοποιήσεις. Δεν μπορεί, όλο και κάποια ταπεινωτική ιστορία θα σου έχει πει το αγόρι σου γι’ αυτόν.

4. Ο ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑΣ

Πώς θα τον αναγνωρίσεις: Επίσης αιώνιος εργένης, με τη διαφορά ότι στην περίπτωσή του η «ελευθερία» δεν είναι επιλογή. Αποτέλεσμα; Να κρατάει αιωνίως το φανάρι όταν βγαίνετε με τον καλό σου.

Πώς θα τον νικήσεις: Κανόνισε πράγματα στα οποία εξ ορισμού δεν μπορεί να συμμετάσχει ο κολλιτσίδας, π.χ. κλείσε ένα τραπέζι για δύο. κι αν σκάσει και ο κολλιτσίδας, δείξε στο αγόρι σου, με χειρονομίες κάτω από το τραπέζι, πόσο ανυπομονείς να βρεθείτε μόνοι.

5. Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ

Πώς θα τον αναγνωρίσεις: Είναι ο φίλος που παρασύρει το αγόρι σου σε δραστηριότητες που έχεις συν- δέσει με τα σχολικά χρόνια. Βλέπε, Playstation μέχρι τελικής πτώσης.

Πώς θα τον νικήσεις: Προσπάθησε να συμβιβαστείς, εφόσον τουλάχιστον δεν μπλέκονται σε επικίνδυνες δραστηριότητες…. Αν το αγόρι σου δεν είχε έναν φίλο αιώνιο έφηβο, θα έπρεπε να τον επινοήσει! Όλοι οι άντρες, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχουν κάποιες φορές την παρόρμηση να γίνονται παιδιά.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *