Τρίτη, 18 Μαΐου

Ποια αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι απαραίτητα το χειμώνα;
Ποια αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι απαραίτητα το χειμώνα;

Χειμώνας επιτέλους και με το κρύο να γίνεται ολοένα και πιο τσουχτερό ήρθε η ώρα να προετοιμάσουμε το αυτοκίνητό μας κατάλληλα για τα δεδομένα αυτής της εποχής.

Ποια αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι κατάλληλα το χειμώνα;

Πως μπορούμε να προστατέψουμε καλύτερα το αυτοκίνητό μας στις ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της εποχής;

Παρακάτω μπορείς να δεις τρία αξεσουάρ αυτοκινήτου που είναι απαραίτητα το χειμώνα.

Καλύμματα αυτοκινήτου

Ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους κάθε εποχή. Αν δεν έχετε πρόσβαση σε γκαράζ τα καλύμματα αυτοκινήτου είναι η ιδανική λύση για να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από τις καιρικές συνθήκες.

 

Το καλοκαίρι είναι η ηλιοφάνεια που μπορεί να καταστρέψει το χρώμα, το χειμώνα είναι η βροχή, το χαλάζι και φυσικά η πανταχού παρούσα σκόνη, είτε κανείς ζει στην Αθήνα, είτε στην επαρχία.

Πατάκια Αυτοκινήτου

Ο χειμώνας φέρνει μαζί του βροχή. Η βροχή φέρνει μαζί της λάσπη. Και κάπως έτσι το σαλόνι του αυτοκινήτου σου μπορεί να καταστραφεί σχεδόν δίχως να το καταλάβεις. Η λύση δεν είναι άλλη από τα πατάκια αυτοκινήτου.

Εύκολα στην τοποθέτησή τους θα γίνουν το καλύτερο μέσο προστασίας και για τον φετινό χειμώνα, τραβώντας πάνω τους τη λάσπη και το νερό και τη βρωμιά που θέλεις να αποφύγεις. Τα πατάκια είναι οικονομικά, πλένονται εύκολα και είναι η καλύτερη λύση για ένα καθαρό αυτοκίνητο.

Αλυσίδες Χιονιού

Τι να τις κάνω τις αντιολισθητικές αλυσίδες μέσα στην Αθήνα; Εύλογα θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς. Εξαρτάται. Θα απαντήσω. Σε ποιες περιοχές της Αθήνας κινείσαι; Θα ρωτήσω με τη σειρά μου.

Οι αλυσίδες χιονιού ή αλλιώς αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ αυτοκινήτων κάθε χειμώνα. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που το χιόνι δείχνει τα δόντια του ακόμα και μέσα στην πρωτεύουσα. Άλλωστε πάντα μπορεί να χρειαστεί να βγεις έξω από την πόλη. Εκεί μια χιονισμένη εθνική οδός μπορεί να σε περιμένει. Κρίμα είναι να αναγκαστείς να γυρίσεις πίσω. Στην καλύτερη περίπτωση.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *