Πέμπτη, 18 Απριλίου

Συμπληρώματα διατροφής ναι η όχι;Μάθε την απάντηση!

Συμπληρώματα διατροφής ναι η όχι
Η καλύτερη διατροφή προέρχεται από την τροφή και όχι από τα συμπληρώματα. Αν και ακόμη και μια καλά ισορροπημένη διατροφή μπορεί να απαιτήσει το πρόσθετο πλεονέκτημα των συμπληρωμάτων βιταμινών και ανόργανων.Σήμερα θα απαντήσω στο ερώτημα τις Ιωάννας που μου έθεσε το ερώτημα…Συμπληρώματα διατροφής ναι η όχι;Έκανα μια έρευνα σχετικά και σήμερα Ιωάννα μου μάθετε την απάντηση!

Συμπληρώματα διατροφής ναι η όχι;Μάθε την απάντηση!
ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Στην ερώτηση σου Ιωάννα μου Συμπληρώματα διατροφής ναι η όχι έχω να σου πω τα εξής:Τα συμπληρώματα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για να ενισχύσουν τα θρεπτικά συστατικά που παρέχονται από τα τρόφιμα. Αν δεν είσαι σίγουρη για το αν η τρέχουσα διατροφή σου σου δίνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι.Ρώτησε το γιατρό σου ή έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για το τι θα πρέπει να κάνεις. Στη συνέχεια αυτός μπορεί να σε βοηθήσει να αποφασίσεις τι συμπληρώματα χρειάζεσαι.Θα σε συμβουλέψει αν μπορείς να αναπληρώσεις τις βιταμίνες που σου λείπουν μέσω της διατροφής σου.

ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ

Οι περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι σωστές επιλογές στα τρόφιμα παρέχουν το αναγκαίο θεμέλιο για τη βέλτιστη διατροφή. Επισημαίνουν επίσης ότι υπάρχουν πολλά άγνωστα συστατικά που μπορεί να έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία, τα οποία περιέχονται στην σύνθετη διάρθρωση των φυσικών τροφίμων.

Συμπληρώματα διατροφής ναι η όχι;Μάθε την απάντηση!

ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Τα θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από τις τροφές τείνουν να απορροφούνται καλύτερα, ιδιαίτερα όταν έχεις ένα πλήρες γεύμα που συνδυάζει πολλές υγιεινές τροφές και έτσι συνδυάζονται και τα θρεπτικά στοιχεία.Βάση μελέτης, είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς τι ακριβώς χάνεται όταν τα ιχνοστοιχεία μειώνονται σε σκόνες και χάπια και αν το σώμα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά.

Συμπληρώματα διατροφής ναι η όχι;Μάθε την απάντηση!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ

Ένα συμπλήρωμα πολυβιταμινών συνιστάται, ωστόσο, αν κάνεις δίαιτα κάτω από πίεση,αν αναρρώνεις από μια πρόσφατη ασθένεια, αν πάσχεις από μια χρόνια κατάσταση ή τέλος σε μερικές περιπτώσεις αν θέλεις να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα.Ελπίζω Ιωάννα μου να σε βοήθησα αρκετά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *