Σάββατο, 28 Ιανουαρίου

Τέλειο χαμόγελο με τις πιο εξελιγμένες οδοντιατρικές μεθόδους

Τέλειο χαμόγελο με τις πιο εξελιγμένες οδοντιατρικές μεθόδους

Τέλειο χαμόγελο με τις πιο εξελιγμένες οδοντιατρικές μεθόδους

Αν θέλετε να έχετε τέλειο χαμόγελο, γνωρίστε τις πιο εξελιγμένες οδοντιατρικές μεθόδους για την άμεση απόκτηση μιας λαμπερής και αψεγάδιαστης οδοντοστοιχίας.ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Στοματική υγιεινή για ένα όμορφο χαμόγελο

Ίσια Δόντια στη …ΣειράΗ ορθοδοντική, με λευκά σιδεράκια και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης. Είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος για την απόκτηση ίσιων δοντιών στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, αν ο τρόπο ζωής ή η μορφολογία των δοντιών θέτουν περιορισμούς στην εφαρμογή της. Οι διάφανοι ελαστικοί νάρθηκες, οι οποίοι διακρίνονται ελάχιστα αντί για τα σιδεράκια.

Οι νάρθηκες που τοποθετούνται μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και η αισθητική οδοντιατρική με όψεις ρητίνης ή πορσελάνης είναι μερικές ακόμα μέθοδοι για την απόκτηση ολόισιων δοντιών.

Δόντια λευκότερα από Ποτέ

Μπορεί το χρώμα των δοντιών να καθορίζεται από τα γονίδια, η υποκίτρινη, ωστόσο, χροιά του σε αρκετές περιπτώσεις οφείλεται συχνά στη λήψη συγκεκριμένων τροφών με χρωστικές, οι οποίες επικάθονται στην επιφάνεια των δοντιών. Το καθημερινό επιμελές βούρτσισμα και οι ειδικές τεχνικές λεύκανσης πάντα με τη συμβουλή του οδοντιάτρου- μπορούν να δώσουν θεαματικά αποτελέσματα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Απόκτησε λευκά δόντια χωρίς λεύκανση

Ποια να επιλέξετε; «Η λεύκανση με το λέιζερ ΚΤΡ είναι η πιο σύγχρονη μέθοδο λεύκανσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αντί για τα λευκαντικά ζελ με όξινο PΗ, τα οποία προκαλούν μη αναστρέψιμες φθορές στην αδαμαντίνη των δοντιών. Προτείνω το smart bleach ζελ με βασικό PΗ, απόλυτα ασφαλές για την αδαμαντίνη. Η διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά, τα αποτελέσματά της 3-4 χρόνια και είναι η μόνη που μπορεί να λευκάνει δόντια των οποίων το χρώμα έχει αλλοιωθεί από αντιβιοτικά με τετρακυκλίνη.

Λίφτινγκ Δοντιών και Εμφυτεύματα

Με το λίφτινγκ δοντιών, το οποίο γίνεται είτε με τη χρήση συνθετικών ρητίνων είτε με όψεις πορσελάνης. Μπορείτε να αποκτήσετε τέλεια οδοντοστοιχία, ακόμα και σε μία επίσκεψη, ανώδυνα και με σχετικά χαμηλό κόστος. Τα εμφυτεύματα, από την άλλη πλευρά, είναι ο ιδανικός τρόπος για την αποκατάσταση ενός ή περισσότερων δοντιών που λείπουν, χωρίς να επηρεαστούν τα δiπλανά δόντια.

Τέλεια αισθητικής και φυσικής εμφάνiσης, η εφαρμογή των τεχνητών δοντιών είναι μόνιμη και τα βιοσυμβατικά κράματα τιτανίου. Τα οποία κατασκευάζονται, είναι πλήρως αποδεκτά από τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο χρόνος τοποθέτησής τους διαρκεί από ένα τέταρτο της ώρας για ένα δόντι μέχρι και δύο ώρες για όλη τη γνάθο. Γίνεται με τη συμβολή προσθετολόγου, σε συνεργασία με περιοδοντολόγο ή γναθοχετρουργό.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Διατηρήστε τα δόντια σας λευκά και το χαμόγελό σας λαμπερό

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, οποιαδήποτε ενόχληση τι επόμενες ώρες αντιμετωπίζεται με κοινά παυσίπονα. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του από τη δεύτερη κιόλας ημέρα.Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr 

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *