Δευτέρα, 24 Ιουνίου

Τι είναι τα συμπληρώματα διατροφής και τι μας προσφέρουν;

Τι είναι τα συμπληρώματα διατροφής και τι μας προσφέρουν;

Τι είναι τα συμπληρώματα διατροφής, τι προσφέρουν και πώς ενδυναμώνουν τον οργανισμό σου; Λύσε όλες τις απορίες και ανακάλυψε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες σου!
Σαν δραστήριο κορίτσι που είσαι, αντιλαμβάνεσαι ότι το να έχεις μια ισορροπημένη διατροφή είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου (σχολή, διάβασμα, έξοδοι, δουλειά, ψώνια, φίλες, σχέση) δύσκολα σου αφήνουν περιθώρια να τρέφεσαι σωστά και υγιεινά. Με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη σε σημαντικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά και να νιώθεις συνέχεια κουρασμένη και άτονη.

Τη λύση λοιπόν έρχονται να δώσουν τα συμπληρώματα διατροφής, που στόχο έχουν την ενίσχυση του οργανισμού σου εκ των έσω.

Τι είναι τα συμπληρώματα διατροφής

Πρόκειται για ειδικά προϊόντα, τα οποία περιέχουν στη σύνθεσή τους μεμονωμένα ή συνδυαζόμενα συστατικά που συνήθως συναντάς σε διάφορες τροφές ή φυτά. Δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση το φαγητό, ούτε είναι υποκατάστατό του. Απλά συμπληρώνουν τη διατροφή σου χάρη στις θρεπτικές και ευεργετικές τους ιδιότητες.

Πως βοηθούν τα συμπληρώματα διατροφής

Τα φυτικά συμπληρώματα διατροφής προσφέρουν όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός, τα οποία κανονικά πρέπει να προσλαμβάνονται μέσα από το διαιτολόγιό σου. Επιπλέον, ρυθμίζουν το σωματικό βάρος μειώνοντας την όρεξη, ενώ υπάρχουν και εκείνα που σε βοηθούν να έχεις πιο υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα.

Θα τα βρεις…

…σε διάφορες μορφές, από σιρόπια και σκόνες μέχρι χάπια και ταμπλέτες, και καλό είναι να λαμβάνονται παράλληλα με τα γεύματα σου. Το σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι είναι το εξής: Δεν γίνεται να σταματήσεις να τρως και να επιβιώνεις με αυτά, εκτός κι αν θεωρείς ότι είσαι πρωταγωνίστρια φουτουριστικής ταινίας που ζει με χάπια.

Πως μπορείς να παίρνεις τα συμπληρώματα διατροφής

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Το οποίο θα εμπλουτίσεις με το κατάλληλο συμπλήρωμα, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Η διαφορά που θα δεις θα είναι αισθητή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *