Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Ονειρεμένο κορμί με 4 μη-επεμβατικές θεραπείες!

Ονειρεμένο κορμί με 4 μη-επεμβατικές θεραπείες!

Ονειρεμένο κορμί με 4 μη-επεμβατικές θεραπείες!

Μεταμόρφωσε τη σιλουέτα σου και απόκτησε ένα ονειρεμένο κορμί δοκιμάζοντας μία από τις τέσσερις πιο εξελιγμένες μη-επεμβατικές θεραπείες που ανακαλύψαμε για σένα.ΛΙΠΟΛΥΣΗ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ

Είναι η τελευταία εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας που δρα ενάντια στην επίμονη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.Συγκεκριμένα, ο κρουστικός υπέρηχος αντιμετωπίζει αποτελεσματικά διάφορες βλάβες του λιπώδους ιστού. Καθώς ανήκει στην κατηγορία υπερήχων υψηλής συχνότητας με μεγάλη ισχύ, που καταστρέφει το λιποκύτταρο. Όσο για το αποτέλεσμα; Αυτό είναι ορατό σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού χάνεις 8 πόντους σε 8 συνεδρίες και το σώμα σου αποκτά πλέον τις επιθυμητές αναλογίες που πάντα ονειρευόσουν.

ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ ΜΕ SMARTLIPO

Η θεραπεία στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο ND-YAG laser που καταστρέφει τα λιποκύτταρα, ενώ παράλληλα χαρίζει σύσφιξη. Επιπλέον, προσφέρει λείανση της κυτταρίτιδας, αφήνοντας το δέρμα σου λείο και απαλό μετά την εφαρμογή. Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πολύ ασφαλής και λιγότερο τραυματική και αναίμακτη από την παραδοσιακή. Με αποτέλεσμα ο μετεγχειρητικός πόνος και ο τραυματισμός των ιστών να είναι ελάχιστος, όπως επίσης και ο χρόνος αποθεραπείας που απαιτείται.

EXILIS ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Μια ανώδυνη και αναίμακτη μέθοδος επεμβατικές θεραπείες που ανακαλύψαμε για σένα που καταστρέφει τα λιποκύτταρα. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με ορατά αποτελέσματα σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή. Ειδικότερα,αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη συσσώρευση λίπους και τη χαλάρωση του δέρματος, ενώ διαλύει την κυτταρίτιδα. Μπορεί να εφαρμοστεί στα μπράτσα, στην πλάτη, στα γόνατα, στους γλουτούς και στο στήθος, χαρίζοντας άμεση σύσφιξη στα προβληματικά σημεία.

CAVITATION ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΓΑΡΙΤΙΔΑΣ

Αυτή η μέθοδος λιποαναρρόφησης είναι απόλυτα ασφαλής καθώς χρησιμοποιεί την τεχνική της σπηλαίωσης, που μπορεί να παραχθεί από τα ηχητικά κύματα.Έτσι επιτυγχάνεται η λιπόλυση, ενώ αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και η όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Σημείωσε ότι το αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα από ένα σφριγηλό σώμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αλλά και μόνιμο.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *