Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου

Σφριγηλό,αδύνατο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα!

Σφριγηλό,αδύνατο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα!Σφριγηλό,αδύνατο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα!

Σφριγηλό,αδύνατο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα κι όμως γίνετε…Είναι θέμα απόφασης να το αλλάξεις εφόσον κάτι δεν πάει καλά. Λίγη κυτταρίτιδα, κάποια κιλά παραπάνω,τοπικό πάχος και χαλάρωση είναι συνήθως τα προβλήματα που όλες καλούμαστε να λύσουμε Για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα οπλίσου με υπομονή και επιμονή και ακολούθησε τις συμβουλές μας!

Αλήθεια, τι είναι ακριβώς η κυτταρίτιδα; Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε μια σειρά από παράγοντες που συνδυάζονται και έχουν ως αποτέλεσμα τη δυσμορφία στο δέρμα.Το λίπος συσσωρεύεται και κάνει τα λιποκύτταρα να διογκώνονται προκειμένου να το αποθηκεύσουν.

Δες ακόμα:Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με 3 φυσικά καλλυντικά!

Τα διογκωμένα λιποκύτταρα εμποδίζουν τη σωστή ροή στο φλεβικό και λεμφικό σύστημα.Έτσι, η περιοχή όπου αποθηκεύεται το λίπος δημιουργούνται τα “λακκουβάκια” και “βουναλάκια” της κυτταρίτιδας, τη γνωστή όψη “φλοιού πορτοκαλιού”.

Η ζάχαρη είναι η Νο 1 αιτία της δημιουργίας της κυτταρίτιδας σήμερα. Προκαλεί συσσώρευση λίπους, γήρανση του δέρματος. Αλλά και συνολικά των κυττάρων του οργανισμού, καθώς και «αόρατες» εσωτερικές φλεγμονές.

Προσοχή στις δίαιτες. Όταν η απώλεια σφριγηλότητας συνοδεύεται και από κυτταρίτιδα, είναι καλό να χρησιμοποιείς μια κρέμα εμπλουτισμένη με καφεΐνη. Η καφεΐνη θα μειώσει το μέγεθος των λιποκυττάρων.

Δες ακόμα:Κυτταρίτιδα καταπολέμηση:Με διατροφή & 2 φυσικές συνταγές!

Αυτό θα ανακουφίσει τις ίνες στήριξης του δέρματος από το μηχανικό «τέντωμα».Το οποίο υποβάλλεται με τις επαναλαμβανόμενες δίαιτες και τις αυξομειώσεις του βάρους.

Τι θα έλεγες να ενισχύσετε τη δράση της κρέμας σώματος που χρησιμοποιείς; Κάθε πρωί, πριν ή μετά το ντους, βούρτσιζε τη στεγνή επιδερμίδα σου με μια ειδική, τρίχινη βούρτσα ή με ένα γάντι.

Δες ακόμα:Προϊόντα για την κυτταρίτιδα: Και απαλλάξου όσο είναι ακόμα νωρίς!

Θα καταφέρεις μέσα σε ένα λεπτό να τονώσεις τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Αυτό σημαίνει αφενός ότι το σώμα και το δέρμα θα «ξυπνήσουν». Αφετέρου ότι το προϊόν που θα απλώσεις θα απορροφηθεί καλύτερα κι έτσι θα γίνει πιο δραστικό.

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *