Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου

Δυνατοί κοιλιακοί για καλύτερη απόδοση

 

Δυνατοί κοιλιακοί για καλύτερη απόδοση 

Δυνατοί κοιλιακοί για καλύτερη απόδοση 

Οι δυνατοί κοιλιακοί δεν σας κάνουν να φαίνεστε καλύτερες, αλλά σας βοηθούν από το να σηκώσετε κάποιο βάρος χωρίς κόπο μέχρι να περπατήσετε σωστά χωρίς πρόβλημα.

Άλλες ασκήσεις για δυνατούς κοιλιακούς

Κρατήστε σωστή στάση

Η πιο σημαντική υποχρέωση των κοιλιακών είναι να κρατούν ίσια τη σπονδυλική στήλη. Πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει ότι, αν έχετε λάθος στάση σώματος η κοιλιά σας χαλαρώνει.

Τεντωθείτε 

Έρευνες αποδεικνύουν ότι κάνοντας μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα για να τεντωθείτε στο γραφείο όχι μόνο δεν ρίχνουν την απόδοσή σας, αλλά σας βοηθούν και να κρατάτε τη σωστή στάση σώματος. Επίσης, σας δείχνουν πιο αδύνατες.
Η άσκηση: Καθίστε στην άκρη της καρέκλας με τις πατούσες στο πάτωμα και το βάρος ισορροπημένα ζυγισμένο και στους δύο γλουτούς. Κρατώντας τους ώμους προς τα κάτω σηκώνετε τα χέρια, πλέκοντας τα δάχτυλά σας έτσι ώστε και οι δύο παλάμες να δείχνουν προς το ταβάνι. Ανασηκώστε και σφίξτε τους κοιλιακούς σας, τεντώνοντας τη σπονδυλική σας στήλη προς τα πάνω και προς τα μπρος.

Κρατήστε το βλέμμα σας στην ευθεία. Μείνετε ακίνητες για 5 με 10 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε και κατεβάστε τα χέρια σας στο πλάι του σώματος, ενώ η πλάτη σας παραμένει ίσια. Εκπνεύστε βαθιά και εισπνεύστε αργά. Επαναλάβετε, καθώς χαλαρώνετε τους μυς στα χέρια, στους ώμους και το σαγόνι.

Δείτε αποτέλεσμα

Αφιερώστε 10 λεπτά για να κάνετε σκοινάκι με αναπηδήσεις με τα δύο πόδια, αναπηδήσεις από το δεξί στο αριστερό πόδι και με τα γόνατα χαμηλά. Κατόπιν για πέντε λεπτά κάνετε ραχιαίους με βαράκια (1 κιλού).

Χαλαρώστε

Για να αποκτήσετε πλάκα κοιλιά, ελαστικότητα και δυνατούς κοιλιακούς, δεν φτάνουν μόνο οι ατέλειωτες ασκήσεις και η συνεχής επαγρύπνηση. Εξίσου σημαντική είναι και η χαλάρωση. Μπορείτε να κάνετε μερικά λεπτά ασκήσεις χαλάρωσης.

Δοκιμάστε επίσης: Ξαπλώστε μπρούμυτα, με τα γόνατα ενωμένα και τις πατούσες πλάι η μία στην άλλη. Κάτω από το λαιμό σας, βάλτε έναν τηλεφωνικό κατάλογο. Ακουμπήστε τις παλάμες στα πλευρά σας και αρχίστε να αναπνέετε αργά και βαθιά. Φανταστείτε ότι ο λαιμός σας πηγαίνει προς τα πίσω και το κεφάλι σας τεντώνεται προς τα πάνω, ενώ απομακρύνεται από τους ώμους σας. Επιτρέψτε στη βαρύτητα να ξανατραβήξει το λαιμό σας στη Θέση του και χαλαρώστε.

Το ημερολόγιο άσκησης της κοιλιάς

Καταγράφετε την πρόοδό σας με το παρακάτω ημερολόγιο. Βγάλτε αρκετές φωτοτυπίες, και μετά συμπληρώνετε απλώς τον αριθμό των επαναλήψεων ή των αναπνοών για κάθε άσκηση που ολοκληρώνετε. Έτσι την επόμενη φορά που θα γυμναστείτε, θα ξέρετε τι θα πρέπει να κάνετε και θα έχετε αποτελέσματα, Σε αυτό το πρόγραμμα επαναλαμβάνετε το συνδυαστικό σετ δύο φορές.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *