Πέμπτη, 8 Ιουνίου

Λεμφικό μασάζ στο σπίτι για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα!

Λεμφικό μασάζ στο σπίτιΛεμφικό μασάζ στο σπίτι για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα!

Έχεις ακούσει ότι το μασάζ όχι μόνο χαλαρώνει τους μυς αλλά βοηθά στην απελευθέρωση των τοξινών από το σώμα; Το λεμφικό μασάζ είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να αποκτήσεις ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα.


Σήμερα το Beauty secrets θα σε διδάξει τον τρόπο που θα κάνεις ένα καλό λεμφικό μασάζ στο σπίτι,για να αποκτήσεις ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα που πάντα ονειρεύεσαι!

Ανόρθωση γλουτών με λεμφικό μασάζ

Χρησιμοποιώντας μόνο τις άκρες των δακτύλων σου, μετακίνησε τα δάχτυλα σου από κάτω με κατεύθυνση προς τους γλουτούς με κυκλικές κινήσεις. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πάντα προς τα επάνω.

Σφιχτά πόδια με λεμφικό μασάζ

Με τη βοήθεια των αντιχείρων σου, άσκησε πίεση για να νιώσεις το τέντωμα στην περιοχή της βουβωνικής χώρας. Αυτό το σημείο διεγείρει την απελευθέρωση των τοξινών και,βοηθάει να καταπολεμηθεί η κυτταρίτιδα.

Πες “Όχι” στα χαλαρά γόνατα με λεμφικό μασάζ

Μην ξεχάσεις να δουλέψεις τα γόνατά, γιατί είναι ένα σημαντικό μέρος του σώματός. Για να νιώσεις πιο άνετα, κάθισε σε μια καρέκλα. Ξεκίνησε από την κορυφή του γόνατου και μετακίνησε το προς τα έξω με μικρές κυκλικές κινήσεις.

Τέλειες γάμπες με λεμφικό μασάζ

Για να εκτελέσεις αυτές τις ασκήσεις, πρέπει να ξαπλώσεις. Τοποθέτησε δύο μαξιλάρια κάτω από τις γάμπες και τράβηξε το ένα πόδι προς το στήθος.

Σε αυτή τη θέση,κάνε μασάζ στις γάμπες σου και με τα δύο χέρια.Τρίψε τις γάμπες σου με μικρές και απαλές κινήσεις.Στη συνέχεια χρησιμοποίησε όλα τα δάχτυλά ,και κάνε μασάζ με μεσαία έως και δυνατή πίεση και, στη συνέχεια, χαλάρωσε.

Λεπτοί αστράγαλοι με λεμφικό μασάζ

Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα δαχτυλίδι γύρω από τον αστράγαλο σου.Με τα δύο χέρια τύλιξε τον αστράγαλο και κάνε μασάζ προς τα πάνω συμπεριλαμβανομένου και του σημείου πίσω από το γόνατο.

Tips:

  • Κάνε μασάζ τουλάχιστον ένα λεπτό σε κάθε περιοχή.
  • Θα παρατηρήσεις τις αλλαγές πιο γρήγορα από ό, τι φαντάζεσαι: αρχικά, θα νιώσεις χαλάρωση σε όλους τους μυς και στη συνέχεια, τα αποτελέσματα θα γίνουν πιο ορατά.
  • Εάν υιοθετήσεις ένα πλάνο υγιεινής διατροφής και συμπεριλάβεις πολλά υγρά στη διατροφή σου, θα δεις βελτιώσει πολύ πιο γρήγορα.
  • Ακόμα κι αν το λεμφικό μασάζ φαίνεται ακίνδυνο, θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν ιδικό πριν το ξεκινήσεις.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Καταπολέμηση κυτταρίτιδας άμεσα και αποτελεσματικά!

Πως η μέθοδος της πρεσσοθεραπείας συντελεί στην καταπολέμηση του λεμφοιδήματος

Απολαύστε μασάζ στο σπίτι σας!

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *