Τρίτη, 31 Ιανουαρίου

3 Ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που δύσκολα ρωτάμε

3 Ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που δύσκολα ρωτάμε

3 Ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που δύσκολα ρωτάμε

Οι κανόνες στο σεξ αλλάζουν και προσαρμόζονται στις ανάγκες αλλά και στην ελαστικότητα των συντρόφων.Υπάρχουν όμως κάποιες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που δύσκολα απαντάμε και ακόμα πιο δύσκολα ρωτάμε.
Αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο θα κάνεις κάποιες υποθέσεις για το σεξ που ναι μεν δεν τολμάς να πραγματοποιήσεις, σίγουρα όμως θα ήθελες να μάθεις τι θα γινόταν εάν… Δες 4 σκέψεις σεξουαλικού περιεχομένου που κάνουμε αλλά δύσκολα απαντάμε και ακόμα πιο δύσκολα ρωτάμε.

1.Θέλεις ανοιχτή σχέση;

Πολλά ζευγάρια δεν έχουν αποκλειστικότητα με τον σύντροφό τους, κάτι που έχουν συζητήσει και αποδεχτεί από κοινού. Είναι ελεύθεροι δηλαδή να συνάψουν σχέσεις και να κάνουν σεξ και με άλλους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνουν το ενδιαφέρον τους για τον βασικό τους παρτενέρ.

Όσοι το κάνουν αυτό είναι γιατί δεν θέλουν να μείνουν ποτέ μόνοι τους και προτιμούν να έχουν πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα για να μην ψάχνουν τον επόμενο. Οι swingers, όσοι δηλαδή εν γνώσει τους ανταλλάζουν συντρόφους με άλλα ζευγάρια. Είναι ένα είδος εραστών που εξαπλώνεται όλο και περισσότερο και ορισμένοι δηλώνουν πως μετά από μια τέτοια εμπειρία η σχέση τους έγινε πιο δυνατή από ποτέ.

Βέβαια, σε μια ελεύθερη σχέση συμβαίνει συχνά ένας από τους δύο να δημιουργεί ισχυρότερους συναισθηματικούς δεσμούς από τον άλλον. Και να αισθανθεί προδοσία όταν μάθει για την παράλληλη σχέση του αγαπημένου του.

2 Μπορεί ένας άντρας να προσποιηθεί οργασμούς;

Όπως συμβαίνει σ’ εσένα έτσι και εκείνος μπορεί μια μέρα να μην είναι σε κατάλληλη φόρμα. Το άγχος, μια αρρώστια, η κούραση. Επηρεάζουν τη libido του και για να μη σε απογοητεύσει θα προσποιηθεί ότι έχει οργασμό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις κάτι εκείνη τη στιγμή και ξέρεις πολύ καλά ότι σε θέματα  ανδρισμού είναι πολύ ευαίσθητοι και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Αν αντιληφθείς ότι προσποιείται, κάνε ό,τι μπορείς την επόμενη φορά για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στύση. Ρώτα τον ενδιάμεσα αν του αρέσει αυτό που του κάνεις.

Αν δεν διορθωθεί η κατάσταση, κάποια στιγμή εκτός κρεβατοκάμαρας ρώτησέ τον αν νιώθει άσχημα με κάτι ή θέλει να επισκεφθείτε ειδικό.

3.Αν βγαίνεις με πολύ νεότερους ή πολύ μεγαλύτερους άντρες

Η διαφορά ηλικίας για πολλές γυναίκες πρέπει να υποστηρίζεται και από άλλα χαρακτηριστικά όπως αισθηματική ασφάλεια, επαγγελματική καταξίωση και ωριμότητα. Σημαντικό ρόλο παίζει να βρίσκεστε σε παρόμοια οικογενειακή κατάσταση. Ή να έχετε αποδεχτεί ο ένας την κατάσταση του άλλου, για παράδειγμα την ύπαρξη παιδιών.

Αν η σχέση πάει να γίνει σοβαρή θα πρέπει να είστε και οι δύο ενωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τυχόν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας.

4.Αμφισβητείς τη μονογαμία

Παρόλο που οι περισσότεροι θεωρούν τη μονογαμία κάτι που εννοείται, τουλάχιστον το 25% των γυναικών και 30% των αντρών έχουν παραδεχτεί μια απιστία. Για κάποιους ανθρώπους η μονογαμία θεωρείται απαρχαιωμένη αντίληψη. Ενώ για άλλους είναι ένας τρόπος ζωής που δεν χωράει συζήτηση.

Το πιο σημαντικό είναι να δεις εσύ το είδος της σχέσης που θέλεις να έχεις και ύστερα να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να μην προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *