Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

5 Τρόποι να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή με Yoga!

5 Τρόποι να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή με Yoga!5 Τρόποι να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή με Yoga!

Χρησιμοποίησε αυτές τις εμπνευσμένες από τη yoga κινήσεις για να δώσεις ένα σπρωξιματάκι ευχαρίστησης στην επόμενη ερωτική σου συνεδρία!Παρακάτω είναι οι πέντε τρόποι για να πας από το ‘ομμμ’ στο ‘μμμ’ και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή με Yoga.
1.Δώσε σημασία στην αναπνοή σου

Αυτή η τόσο συχνή οδηγία στο μάθημα της yoga είναι κάτι που αξίζει να θυμάσαι και όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι. Στη διάρκεια των προκαταρκτικών εξασκήσου σε αυτό που οι yoga αποκαλούν «κυκλική αναπνοή» προσπαθώντας να μην κάνεις παύση ανάμεσα στην εισπνοή και την εκπνοή. Το μυστικό είναι να μην ξεφυσάς στην εκπνοή. Χαλάρωσε εντελώς και άφησε απαλά  τον αέρα να βγει προς τα έξω. Αυτό σε βοηθά να εστιάζεις στην αίσθηση της διέγερσης.

2.Δοκίμασε ένα αργό μασάζ

Μπορεί να κάνετε συχνά ένα σύντομο μασάζ στους ώμους ή στα πόδια ο ένας του άλλου, το μυστικό όμως εδώ είναι να μη βιάζεστε – και να ασχοληθείτε με όλο το σώμα. Αυτό το είδος του ερωτικού μασάζ που κορυφώνεται αργά αργά μπορεί να ξυπνήσει τα tsakras, ή ενεργειακά κέντρα, του σώματος και να βοηθήσει να απελευθερωθεί η σωματική ή πνευματική ένταση με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι συνεδρίες της yoga. Ξεκίνα με την πλάτη του, μετά προχώρα στα χέρια, τα πόδια, το εσωτερικό των μηρών και τους γλουτούς του.

3.Ζήτα του να σου δώσει ερωτικά χτυπηματάκια

Κάποιες στάσεις yoga, όπως ο ‘πολεμιστής II’, εμπλέκουν τους μυς της πυέλου. Μπορείς να έχεις παρόμοια αίσθηση ζητώντας του να χρησιμοποιήσει τις παλάμες του χεριού του για να «χτυπήσει» τα εξωτερικά μέρη των γεννητικών σου οργάνων.

4.Κοιταχτείτε στα μάτια

Αν έχεις δοκιμάσει ποτέ τη «στάση του δέντρου» με τα μάτια σου κλειστά, πιθανότατα θα συμφωνείς ότι η yoga είναι καλύτερη με τα μάτια σου ανοιχτά. Το ίδιο και το σεξ: έρευνα δείχνει πως όταν κοιτάζεις το σύντροφό σου στα μάτια, υπάρχει μεγάλη επίδραση στην έλξη. Οπότε, περάστε μερικά λεπτά κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο. Αυτό μπορεί να γίνει πριν ή στη διάρκεια του σεξ, βεβαιωθείτε όμως πως οι μύες του προσώπου σας είναι χαλαροί (όπως σε ενθαρρύνουν να κάνεις στη διάρκεια της yoga).

5.Κάνε λίγη κανονική yoga

Εξασκήσου σε μία ή δύο στάσεις πριν ή στη διάρκεια του σεξ ή και στα δύο!
Πριν από το σεξ .Δοκίμασε τη «στάση του αρότρου»: ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια σου ψηλά και πάνω από το κεφάλι σου μέχρι που τα δάχτυλά σου να αγγίξουν το πάτωμα, Βάλε τα χέρια στη μέση σου για να τη στηρίξεις. Αυτή η στάση φέρνει αίμα στον εγκέφαλο και την περιοχή της πυέλου σου, κάτι που δίνει σπίθα στην επιθυμία.

Στη διάρκειά του. Κανε τη στάση «ξαπλωμένη πριγκίπισσα»: ξάπλωσε ανάσκελα και βάλε μία πετσέτα σε ρολό κάτω από τη βάση της σπονδυλικής σου στήλης. Βάλε τα χέρια μαζί ώστε να αγγίζονται τα πέλματα και ζήτα του να έρθει από πάνω σου. Αυτή η στάση αυξάνει τη ροή του αίματος στην πύελο και στα γεννητικά όργανα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *