
Η γαρίδα…ένα από τα πιο νόσημα Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Μαγειρέψτε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, διατηρώντας ένα φλιτζάνι νερό ζυμαρικών για να πυκνώσει τη σάλτσα, εάν χρειαστεί. 2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίξτε μία κουταλιά της σούπας βούτυρο μέχρι να λιώσει. Προσθέστε τις γαρίδες, ρίξτε αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν ροζ, δύο έως τρία λεπτά ανά πλευρά. Αφαιρέστε τις γαρίδες από το τηγάνι και αφήστε τες στην άκρη. 3. Στο τηγάνι, προσθέστε τις υπόλοιπες δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο και το σκόρδο. Μαγειρέψτε έως ότου το σκόρδο γίνει αρωματικό, περίπου για ένα λεπτό. Χτυπήστε ελαφρώς το αλεύρι και μαγειρέψτε για δύο λεπτά. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και 4.Χαμηλώστε τη φωτιά και χτυπήστε ελαφρώς την παρμεζάνα. Όταν το τυρί λιώσει και η σάλτσα έχει πυκνώσει ελαφρώς, προσθέστε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και τις γαρίδες. Προσθέστε επιπλέον αλάτι και πιπέρι. Γαρνίρετε με παρμεζάνα και μαϊντανό. Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και λιώστε το σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τις γαρίδες, το αλάτι και το πιπέρι. 2.Μαγειρέψτε για τρία έως πέντε λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι οι γαρίδες να γίνουν ροζ. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για ακόμη ένα λεπτό. 3. Ανακατέψτε τον χυμό λεμονιού και τον μαϊντανό και στη συνέχεια σερβίρετε.Ρύζι με γαρίδες και αρακά Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1.Ζεστάνετε τον ζωμό σε κατσαρόλα. Σε ένα άλλο σκεύος ζεστάνετε δύο κουταλιές βούτυρο και λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει. 2.Προσθέστε το ρύζι, ανακατεύοντας για περίπου ένα λεπτό μέχρι να επικαλυφθούν οι κόκκοι. 3.Προσθέστε τις γαρίδες μετά το μαγείρεμα του ρυζιού 10-12 λεπτά και συνεχίστε να ρίξτε τον ζωμό, 1/2 φλιτζάνι κάθε φορά. Όταν έχετε προσθέσει όλο τον ζωμό και οι κόκκοι είναι μαλακοί, ανακατέψτε μία επιπλέον κουταλιά της σούπας βούτυρο και προσθέστε τα μπιζέλια. Σερβίρετε αμέσως. Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο ταψί ένα φύλλο αλουμινόχαρτου. Τυλίξτε κάθε γαρίδα με ένα κομμάτι μπέικον και ασφαλίστε με μία οδοντογλυφίδα. Τοποθετήστε τις γαρίδες στο ταψί. 2. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το βούτυρο, το σιρόπι σφενδάμου και τη σκόνη τσίλι. 3. Βουρτσίστε τις γαρίδες χρησιμοποιώντας το μισό από το μείγμα με το βούτυρο, το τσίλι και το σιρόπι. 4. Ψήστε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξαναπεράστε τις γαρίδες με το σιρόπι και ψήστε για ακόμη τρία λεπτά. Ελπίζουμε οι συνταγές με γαρίδες που σας δώσαμε να σας φανούν εύκολες …όσο για το νόστιμες δεν χωράει αμφιβολία…Καλή επιτυχία και καλή όρεξη! ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ4 συνταγές με γαρίδες για νόστιμα φθινοπωρινά τραπέζια!
θαλασσινά που αρέσει στους περισσότερους από εμάς. Σήμερα θα σας δώσουμε 4 συνταγές με γαρίδες για τα πιο νόστιμα φθινοπωρινά τραπέζια σας!1.Φετουτσίνι με γαρίδες και σοσ αλφρέντο
Χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά
στη συνέχεια χτυπήστε ελαφρώς τον κρόκο του αυγού.2.Γαρίδες με βούτυρο και σκόρδο
Χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά
3.Ρύζι με γαρίδες και αρακά
Χρόνος βρασίματος 20 λεπτά
Αρχίστε να προσθέτετε τον ζωμό που έχετε σιγοβράσει 1/2 φλιτζάνι κάθε φορά ανακατεύοντας μέχρι να απορροφηθεί πριν προσθέσετε το επόμενο 1/2 φλιτζάνι ζωμό.4.Γαρίδες με μπέικον
Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά