Πέμπτη, 23 Μαρτίου

Ασκήσεις kegel: Μάθε τι είναι και πως να τις κάνεις σωστά!

Ασκήσεις kegel: Μάθε τι είναι και πως να τις κάνεις σωστά!Ασκήσεις kegel: Μάθε τι είναι και πως να τις κάνεις σωστά!

Σε όλο το ανθρώπινο σώμα υπάρχουν μύες που αν τους παραμελούμε και δεν τους γυμνάζουμε θα χαλαρώσουν. Όπως λοιπόν ισχύει και για το υπόλοιπο σώμα, έτσι πρέπει να γυμνάζουμε τακτικά και τους μύες που βρίσκονται στην ευαίσθητη περιοχή. Για αυτό το λόγο ο Dr.Kegel επινόησε κάποιες ασκήσεις οι οποίες πήραν το όνομά τους από αυτόν! Σκοπός των συγκεκριμένων ασκήσεων είναι να σφίξουν οι δύο βασικοί μύες που βρίσκονται κατά μήκος της μήτρας και αποτελούν το μοναδικό φυσικό τρόπο προκειμένου να ασκούμε τον πυελικό υμένα!Η αλήθεια είναι πως οι ασκήσεις Kegel δε βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισής μας όμως κάνουν κάτι εξίσου σημαντικό..ενδυναμώνουν τους μύες της ευαίσθητης περιοχής!

Οι ασκήσεις αυτές είναι κατάλληλες τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Η ομάδα του Beauty Magazine έμαθε τι ακριβώς είναι οι ασκήσεις Kegel, τα οφέλη που παρέχουν σε όποιον τις κάνει και τον τρόπο για να τις κάνετε σωστά. Διαβάστε παρακάτω…

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Tumbao τι είναι;Είναι η νέα, καυτή τάση στο fitness!

Τι είναι οι ασκήσεις Kegel?

Είναι ασκήσεις πυελικού εδάφους,οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση του μυικού τόνου στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Στο πυελικό έδαφος υπάρχουν 19 μύες, μερικοί εκ των οποίων είναι απαραίτητοι για την καλή σεξουαλική λειτουργία. Όταν το πυελικό έδαφος είναι δυνατό, παρέχει καλύτερη υποστήριξη σε όλα τα όργανα της λεκάνης και στα σεξουαλικά όργανα.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *