Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου

Λιποδιαλύτες: Μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος;

Λιποδιαλύτες: Μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος;

Τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη συζήτηση σε σχέση με τους λιποδιαλύτες. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος;Ή μήπως είναι  Placebo όπως πολλοί υποστηρίζουν;
Τι είναι οι λιποδιαλυτές

Οι λιποδιαλυτές είναι συμπληρώματα διατροφής τα οποία υπόσχονται να σε βοηθήσουν να χάσεις λίπος. Χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Αυτές είναι οι θερμογεννετικοί και οι μη θερμογεννετικοί λιποδιαλύτες.

Η λιποδιαλύτες της πρώτης κατηγορίας χρησιμοποιούν διεγερτικά προκειμένου να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του σώματος και να προκαλέσουν αυξημένη εφίδρωση. Αντίθετα αυτοί που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνουν το αίσθημα της πείνας αυξάνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα κορεσμού.

Μία συχνή παρεξήγηση

Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και σήμερα πιστεύουν ότι οι λιποδιαλυτές είναι κατά κάποιο τρόπο μία μαγική συνταγή που θα τους βοηθήσει να αδυνατίσουν ή να χάσουν λίπος χωρίς κόπο.

Η παραπάνω στρεβλή πεποίθηση έχει οδηγήσει πολλούς στο συμπέρασμα ότι οι λιποδιαλυτές δεν λειτουργούν καθώς οι ίδιοι δεν είδαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ποτέ οι λιποδιαλυτές μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν;

Οι λιποδιαλυτές δεν είναι Placebo. Ούτε όμως είναι μαγικά χάπια. Μπορούν να λειτουργήσουν όμως κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Ποιες είναι αυτές;

Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι λιποδιαλυτές μπορούν να προσφέρουν πραγματικά αποτελέσματα είναι αν συνδυαστούν με διατροφή και άσκηση. Η παραπάνω συνδυασμένη δράση αυξάνει την αποτελεσματικότητα παρέχοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι λιποδιαλύτες στην αγορά

Σήμερα μπορεί να βρει κανείς στην αγορά μία μεγάλη ποικιλία από λιποδιαλύτες. Πώς μπορεί κανείς να βρει τι είναι αυτό που πραγματικά του ταιριάζει;

Παρακάτω προτείνονται τρεις από τους κορυφαίους λιποδιαλύτες από τους οποίους μπορείς να επιλέξεις αυτόν που είναι ο καταλληλότερος για σένα.

Αν ρίξεις μια ματιά, μπορείς να βρεις λιποδιαλύτες ειδικά για γυναίκες.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *