Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου

Πότε τα κρύα πόδια δηλώνουν πρόβλημα υγείας ;

Πότε τα κρύα πόδια δηλώνουν πρόβλημα υγείας!

Πότε τα κρύα πόδια δηλώνουν πρόβλημα υγείας;

Όταν νιώθουμε τα πόδια μας κρύα, ακόμα φορώντας και κάλτσες μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υγεία μας. Όπως η κακή κυκλοφορία αίματος, που σημαίνει δηλαδή ότι το αίμα δεν φτάνει στα άκρα για να τα ζεστάνει.

Παγωμένα πόδια και θυρεοειδής

Μια υπολειτουργία του θυρεοειδή, που συμβαίνει περισσότερο στις γυναίκες παρά στους άνδρες, μπορεί να προκαλέσει κρύα πόδια και χέρια, όπως επίσης κόπωση, απώλεια μαλλιών και αύξηση σωματικού βάρους.

Κρύα πόδια και καθιστική ζωή

Με την καθιστική ζωή που κάνουμε, συνήθως λόγω της εργασίας μας, το αίμα δεν κυκλοφορεί σωστά. Θα πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμά μας να κυκλοφορούμε περισσότερο. Η κακή κυκλοφορία, μπορείς επίσης να είναι αιτία θρομβώσεων του αίματος και πρέπει να ενημερώσουμε άμεσα το γιατρό μας.

Κρύα πόδια και περιφερειακή νευροπάθεια

Άνθρωποι που αισθάνονται κρύα τα χέρια και τα πόδια τους, χωρίς να είναι στην πραγματικότητα, μαζί με άλλα συμπτώματα όπως μούδιασμα, μυρμήγκιασμα ή αίσθηση καψίματος. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα νευροπάθειας, για αυτό ενημερώστε το γιατρό σας.Η περιφερειακή νευροπάθεια είναι σημάδι κάποιας άλλης νευρικής βλάβης, που προκαλείται από ασθένειες όπως ο διαβήτης, η έκθεση σε τοξίνες, η έλλειψη βιταμινών και όσο πιο σύντομα επισκεφθούμε το γιατρό μας, είναι τόσο καλύτερα για εμάς.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *